SOS hogyan lehet leküzdeni az úti hányingert? (autóval, busszal, vonattal, stb történő utazás)
ez olyan kb egy éve alakult ki nálam. azelőtt semmi problémám nem volt az utazással, de most már akármiről is legyen szó, autó, busz, metró, vonat, akármi, mindegyiktől szörnyű hányingerem van. hiába szedek be előtte gyógyszert, akkor is. és most nagyon fontos lenne, mert osztálykirándulásra megyünk, extrém hosszú buszúttal, és nem tudom mit tegyek.
azt szokták mondani az ismerőseim, hogy ez az egész pánik, pszichés dolog, de hiába próbáltam elhitetni magammal hogy nem leszek rosszul, vagy hogy ez csak egy út, és régen sem volt bajom tőle, vagy semlegesen állok hozzá, mindig előjön a hányinger, de nagyon durván.
szerintetek mit tegyek? nektek bevált valami?
A Daedalon tabletta nekem bevált, csak azzal az a baj, hogy bealszik tőle az ember és mindig nem is szabad szedni.
Nálam még a gyömbér rágcsálás vált be valamennyire, vagy hallottam olyat is, hogy lereszelni gyömbért és rá forró vizet. Hagyni állni, majd leszűrni és azt a levet elvinni iszogatni. Állítólag ez is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!