Autózás utáni rosszullét?
Figyelt kérdés
Autóval jöttünk haza a családdal, és a vége felé kezdtem rosszul lenni. Most értünk haza, és egyre rosszabb. Hányingerem van, kicsit szédülök, éhes vagyok, de nem bírok enni, fáradt vagyok, erőtlen, és fáj a hasam. Mit csináljak?2015. jún. 30. 14:23
1/3 anonim válasza:
A leírtak szerint utazási betegséged van. Ez holnapra el fog múlni, ez ellen ha valami hosszú útra mész érdemes bevenni Deadelon tablettát. Azt ha jól tudom lehet venni recept nélkül is. Azt, hogy mikor vedd be, kérdezd gyógyszerészed vagy orvosod :)
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok :) Ha holnapra nem múlik el akkor sztem menj orvoshoz de ez mindig elmúlik.
3/3 A kérdező kommentje:
Elmúlt. :D Köszi, ment a zöldkéz :D
2015. jún. 30. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!