Miért van az, hogy reggelente egyszerre érzek farkaséhséget és hányingert?
Általában a gyomrom szokott felkelteni. Iszonyúan erős, mardosó éhséget érzek. Ha figyelmen kívül hagyom, kb. 30 óra alatt megszűnik és utána egész nap nincs étvágyam. Ha viszont felkelek enni a következő történik:
Egyszerűen nem tudom élvezni az ételt, mert olyan, mintha csak azért ennék, hogy betömjem azt a tátongó lyukat, ami a gyomrom. Minden falatnál érzem azt a mardosó éhséget. Gyorsan kell rágnom és nyelnem, hogy enyhítse, de olyan, mintha bármennyit ennék, semmi nem lenne elég, hogy kielégítsem. Aztán egy ponton túl jelentkezik a hányinger. Érzem a mardosó éhséget, de egyszerre hányingerem is támad, és olyan érzés, mintha azonnal abba kéne hagynom a nyelést, mert félek, hogy elkezdek öklendezni. Most is ez történt, pedig nem ettem sokat (egy tál müzli meg két virsli). Egyszerűen a összeszűkült a nyelőcsövem és elkezdtem érezni a hányás előtti tüneteket. És, bár érzem, hogy éhes vagyok még, nem merek többet enni, mert félek, hogy a WC-n kötnék ki. Alig bírtam lenyugtatni magam. Miért van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!