Antidepresszánzstól szívleállás?
Figyelt kérdés
Pánik beteg vagyok és most antidepresszánzs kúrára vagyok fogva 1 hónapot már túl is éltem minden probléma nélkül aztán bele akadtam egy cikkbe ami azt taglalja, hogy anti depresszánzstól hírtelen szív leállás is lehet és most ettől elkezdtem szorongani elég erősen. mit gondoltok?2016. máj. 13. 10:05
1/5 anonim válasza:
a szorongás az első tünet a szívleállás felé
2/5 anonim válasza:
Rettenetesen ritka az, hogy valaki magától a gyógyszertől haljon meg egyik percről a másikra. Szinte azt mondanám, hogy lehetetlen. Ha beveszel több 100 darab antidepit, akkor esélyesebb, hogy a saját hányásodba fulladsz bele, minthogy szívmegállásba. Persze vannak kivételek pl szívbetegek.
4/5 A kérdező kommentje:
#1 szeretjük a fajtádat errefelé
#2 igazad lehet bár ilyen jellegű túladagolásnál a szervezet gyakran nem is szívja fel töredékét sem a szernek amire rájön hogy ez neki nem kell szóval lehet hogy egy normál dózisnál csak picivel kap többet az aki a vivő anyagok túladagolására elkezd okádni.
#3 igen ebben igazad van. csak mégis ezt egy rizikó faktornak érzem
2016. máj. 14. 21:55
5/5 Manócska1 válasza:
én már sajnos évek óta szedek ilyen gyógyszereket,nagyon ritka aki meghal miattuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!