Állandó stressztől és depressziótól bekövetkezhet szívleállás egy idő után?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és az életem teljesen romokban van, állandóan aggódnom kell, és totál depressziós vagyok. A rossz érzések kb. csak akkor múlnak el ha mozgok kicsit, elmegyek futni vagy biciklizni, de azt se lehet mindig csinálni. Amint hazajövök a rossz érzések újra elöntenek.
Reménykedhetek ilyesmiben, hogy a szívem egyszer csak nem bírja tovább és leáll? Vagy egyszer amikor totál kiborulok, mert az is előfordul néha.
2015. máj. 7. 18:43
1/3 anonim válasza:
ha huzamosabb ideig ki vagy téve a stressznek,különféle betegségeid lehetnek a szívritmuszavartól kezdve a heves szívdobogáson át a szívinfarktusig is akár.Persze ezek nem egyik napról a másikra jelennek meg,de érdemes elgondolkozni az élet rendbetételén valamilyen módon,mert hosszútávon kikezdi a szervezetet,az biztos.Ennyi idősen nem hiszem,hogy nagy az infarktus veszélye,de halmozódik a stressz,és később kialakulhat,erre nem árt odafigyelni.Magas vérnyomás is előfordulhat,ha pedig nagyon felmegy,megnő az agyvérzés kockázata.Keress valakit akivel megoszthatod a gondolataidat,hogy ne rágódj annyit egyedül,hallgass zenét,vagy találj valami más hobbit is a sporton kívül,ami leköt.Tudom,nehéz,de próbálj kevesebbet aggódni,pozitívabban látni a dolgokat,és ehhez nem szégyen segítséget kérni sem,ha egyedül nem megy.
2/3 A kérdező kommentje:
Az én életemen már nem lehet segíteni, helyrehozhatatlanul tönkrement. Szóval már csak meghalni akarok (életem rendbehozatalához kb. varázsolni kéne).
2015. máj. 7. 19:18
3/3 anonim válasza:
18 évesen én is ezt hittem, azóta eltelt 6 év, megtaláltam a nagy Őt és pár hónap múlva családom lesz. Nem olyan az élet, mint a mesékben, de nem is olyan rossz, mint 15-20 évesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!