Nem köti meg a szervezetem a vizet? (folyton pisilni szaladgálok; száraz a szám, bőröm) Mi lehet a gond?
Páromnál így derült ki, hogy 2-es típusú cukorbetegsége van.
Menj el a háziorvoshoz, biztosan elküld majd egy laborvizsgálatra és annak az eredménye alapján vagy kiderül, hogy mi a gond, vagy még további vizsgálatok lesznek. De ez így biztosan nem normális, úgyhogy járj utána.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nincs lehetőségem orvoshoz menni most, mert külföldön vagyok, és csak júliusban megyek haza, itt meg fizetnem kellene, de sajnos nincs rá keretem..
3-as: nincs türelmem végignézni a videóidat, de ha azt akarod mondani, hogy sok sót fogyasztok biztos: ez egyáltalán nincs így. nem használok sok sót, a zöldségeket is sokszor inkább nyersen só nélkül eszem, mert így szeretem (viszont sajnos sokszor van "cukoréhségem", egyestől kérdezem: ilyesmi lehet cukorbetegség esetén?)
Vércukormérőt lehet kapni. Mérheted magadnak is. Illetve nem tudom Rómában, hogy van, de itthon szokott lenni gyógyszertárban ingyenes mérés is.
Persze az igazi a labor lenne.
Ha hazajössz mindenképpen menj el laborba.
Bár én nem várnék addig, mert a magas vércukorszint visszafordíthatatlan bajokat is okozhat. Pl. látás romlása.
Ha ilyen komoly tüneteid vannak, szerintem megéri fizetni is, hogy kiderüljön, hogy mi a bajod.
Nem játék az egészségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!