Mitől ájultam el?
Figyelt kérdés
Megvacsoraztam tegnap este, 23:00 korul lefekudtem aludni. 1 ora korul annyi emlekem van hogy felallok es az asztalnal majszolok kenyeret ( almomban szoktam enni, akar a konyhaba is kimegyek neha, de szoktam emlekezni) aztan a kovetkezo emlekem az hogy a paromtol kerdezem hogy engem Balázsnak hivnak? Meg hogy probaltam elszamolni 10ig. Sikerult is csak kb 10-15 mpig nem tudtam ki vagyok. Vagy mi tortenik. Kesobb kiderult a parom ennyit latott az egeszbol : Csorges zorges, puffanas, fel oltotta a villanyt, es ott fekudtem a foldon, nyitott szemmel es szajjal. Felpofozott majd felhuzott az agyra, es ott eszmeltem ahogyan fent leirtam. Megmostam az arcom kiszelloztettem a szobat mert lehetett vagy 24 fok majd visszafekudtem aludni. Most jol vagyok, delutan mertem egy vernyomast 131/61 volt. Hipohonder vagyok es mar ott tartok magamban hogy ez lehet akar agyi tumor is... Segitsetek2016. ápr. 25. 18:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem voltál egészen akkor sem magadnál, mikor felálltál, tehát amolyan félálomban lehettél, biztos nagyon fáradt, gyenge voltál és visszazuhantál "álomba", ezért estél össze.Nem hinném hogy komolyabb jelentősége van.Bár az alvajárás valóban kellemetlen lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor hogyha nem fordul elo tobbszor ne menjek dokihoz?
2016. ápr. 25. 19:28
3/4 anonim válasza:
Azt gondolom, alvászavaraid lehetnek.azzal elmehetsz dokihoz, ha téged ez zavar, vagy ha többször is előfordulnak majd hasonló furcsaságok, de ha ez csak ilyen alkalmi eset volt, akkor szerintem nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze. Eleg stresszes eletet elek. Egyebkent 20 eves vagyok. Van hogy 12 ot vegig alszok, van hogy 1-2 orakent felkelek
2016. ápr. 25. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!