Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert ajultam el feleles...

Miert ajultam el feleles kozben? 15\L

Figyelt kérdés

Egyik oran engem szolitottak ki a tablahoz felelni. Nem is nagyon izgultam, csak egy picit, amennyre mas is szokott. Elmondtam mindent jol, ugy nezett ki,h otos lesz,de aztan kerdezett valamit a tanar amit nem tudtam, prpbalt ravezetni meg minden es utana kezdtem ugy erezni,h rosszul vagyok:szedeultem, homalyosan lattam es minden olyan gyorsan tortent. Aztan arra ebredtem,h a tanar ebrezget:hirtelen azt sem tudtam hol vagyok. Atobbiek azt mondtak h kb 3-4masodpercig voltam ajult. Egyebkent maskor is volt mar,h majdnem elajultam,de feleleskor hanem evzarokor evnyitokor,szoval nem volt ismeretlen ez az erzed.

Ja es azt kerdeznem,h szerintetek ez nagyon gaz,h felelesnel ajultam el?

2015. okt. 1. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerinted tehetsz arról, hogy elájulsz?

nem gondolnám

amiről nem tehetsz, miért lenne gáz?

Egyébként meg ebben a korban teljesen normális, hogy ájuldozós vagy, én is az voltam 12-16 éves korom környékéig. Néha még ma is, pedig már nem vagyok tizenéves.

Ha legközelebb rosszul leszel, kérd meg a tanárod, hogy hadd ülj le, és hadd fejezd be úgy a felelést.

Ennyi, jobbulást!

2015. okt. 1. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerencséd van, egy darabig most nem mer kihívni.
2015. okt. 1. 20:06
 3/5 anonim válasza:
Azért szerintem nem normális hogy csak úgy elájulni a semmitől. Nem ártana egy pszichológussal beszélni annak érdekében, hogy ne stresszelj annyit, de az is lehet nem lelki okai vannak, így az orvos sem kizárandó.
2015. okt. 19. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Ettél,ittál eleget ?
2015. okt. 23. 12:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Mar megjott a vereredmenyem es vashianyos verszegenysegem van, szoval valszeg ez volt az oka.
2015. okt. 24. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!