Ez ciki? és miért ájultam el?
Figyelt kérdés
Ma a suliban földrajz óra előtt ami a 3.óra volt elájultam.a 3.óra előtt semmi bajom nem volt,nagyszünetbe lementünk és mikor jöttünk fel hirtelen melegem lett miközben az előtt fáztam,izzadtam,fekete pöttyöket láttam és aszt hiszem nem hallottam(azért "aszt hiszem" mert nem emlékszem pontosan)kérdésem az lenne,hogy szerintetek ciki,hogy elájultam,és miért ájultam el?2013. máj. 28. 17:12
1/3 anonim válasza:
Nem ciki!Lehet leesett a vérnyomásod.
2/3 A kérdező kommentje:
de mitől?ettem rendesen,ittam rendesen.És nem is streszeltem.Erre gondoltak a mentősök is de nem csináltak semmit csak annyit mondtak h ha hamarabb mint 5 perc felébredtem akkor nem csinálnak velem semmit.
2013. máj. 28. 17:24
3/3 anonim válasza:
Fejezzétek már be azt, hogy olyan dolgot gondoltok cikinek, amiről nem tehettek!!! Egy életre jegyezd meg, hogy soha semmi nem ciki, amiről nem tehetsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!