Mitől ájultam el?
Hajnalban felébredtem és a kimentem a wc-re,mert fájt a hasam és nagyobb dolgot kellett (volna elvégeznem). A wc-n ülve azonban nagyon rosszul lettem, elkezdtem szédülni, éreztem ahogy a fejem elkezd melegedni, hányingerem lett, így mielőtt elájultam volna, gyorsan kinyitottam a wc ajtót és az előtte levő szőnyegre feküdtem le esve. Erre felébredt a barátom, aki odajött segíteni, bár nem akartam felkelni, mert vízszintes helyzetben nem éreztem az előbbit...Aztán muszáj volt visszaülnöm a wc-re,de amint végeztem, megint vízszintesbe akartam kerülni, annyira elviselhetetlenül szédültem. Barátom hozott szörpöt (hátha a vércukrom esett le), de nem lett jobb, így bekísért az ágyba aludni. Most reggel jobb volt a helyzet, már nem húzott úgy a fejem, de barátom (is) eléggé meg van ijedve hogy mi történt, orvoshoz akar vinni.
Mással történt már hasonló? :(
Gondolom hirtelen keltél fel és az alacsony vérnyomás miatt nem jutott elég vér az agyadba, emiatt érezted magad jobban vízszintes helyzetbe, ilyenkor jobb is picit leülni, lefeküdni és fokozatosan felkelni.
Nekem amúgy mindig ilyen van ha sok ülés után felállok, pár másodpercig elhomályosodik minden(nem ájulok el), majd szépen helyre áll minden.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!