Ez hogy történhetett O. o Vagy mitől ájultam el? Pls Help!
Nah a lényeg az hogy tegnap este rágyújtottam 1 cigire (másfél éve dohányzom) és egyszer csak elájultam... a barátnőim nagyon megijedtek ahogy a barátom is :S Egyszerűen nem tudom mitől volt ez az egész... nem tartott sokáig... azt mondták az egész 2 perc alatt zajlott le de nagyon megvoltunk ijedve hiszen velem soha nem történt ilyesmi... Léccy segítsetek nem akarom hogy megint ez legyen... :'(
15/L
Leesett a vérnyomásod, a vércukorszinted.
Lehet, hogy beteg leszel, nem kell így megijedni tőle, ha nem fordul elő többször egyszerűbb lesz elfelejteni, fordított esetben menj orvoshoz.
Nem a cigitől van, ennyit megsúgok neked.
Én is rendszeresen elájulok és tudom, hogy a cigitől de magamnak nem merem bevallani.
Olyankor összeszűkülnek hirtelen az ereid és lemegy a vérnyomásod és a cukrod. Nekem ezt mondta az orvosom.
Szóval mindig legyen nálad egy cukor, csoki, egy kis cola vagy bármi amibe sok cukor van.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!