Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek ciki 18 évesen...

Szerintetek ciki 18 évesen hallókészüléket viselni?

Figyelt kérdés
Persze egyenlőre még nem jártam hallásvizsgálaton. Azt vettem észre magamon, hogy amikor beszélgetek egyes emberekkel néha 2x-3x is vissza kell kérdeznem. Az osztályomba meg elég gyakran előfordul az is, hogy oda kell mennem közel egyes osztálytársaimhoz és oda kell raknom a fülemhez a kezem ilyen fél tölcsér alakba. Néha kiszoktak emiatt nevetni, és ez nagyon rosszul esik. Szerintetek ez halláskárosodás? Ha igen, ciki ilyen életkorban hallókészüléket hordani?
2012. okt. 12. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát, ez soha nem ciki!

Olyan, mint a szemüveg, vagy a fogszabályzó.

Aki ezért Téged megszól, az nem normális!

2012. okt. 12. 23:23
 2/9 SzilKa ***** válasza:

Nagyon úgy néz ki, hogy romlott a hallásod.

Nekem 15 éves korom óta van készülékem és akkoriban cikinek gondoltam (fülmögötti volt és elég nagy), viszont a hosszú hajam többnyire eltakarta. Most már olyan készülékem van, ami ki sem látszik a fülemből (ennek örömére tüsi hajam van), a technika fejlődött ezen a téren is nem keveset. Szóval inkább egy ilyen aprócska készülék, mint a tölcsér-kéz, az sokkal meghökkentőbb és látványosabb mások számára, arról nem beszélve, hogy majd rájössz, mennyire megkönnyíti az életedet, ha jól hallasz. Mindenképp menj el fülészetre és hallásvizsgálatra.

2012. okt. 12. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi komoly, sokan vannak így. Én is van, hogy többször visszakérdezek. Meg tőlem is rengetegen visszakérdeznek. :D Ha meg még is hallókészüléket kell majd hordanod, akkor sincs semmi baj. Aki emiatt kinevet, az valószínűleg egy 3 éves értelmi szintjén áll, szóval nem kell velük foglalkozni.
2012. okt. 12. 23:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazán kedvesek voltatok. Nagyon zavaró számomra már a többszöri visszakérdezés.
2012. okt. 12. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, lehet hogy semmi baj. Ezenkívül ma már lehet olyan hallókészülékeket is kapni, amik akkorák, mint egy füldugó, szóval senki sem venné észre.
2012. okt. 13. 00:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Jegyezd meg egy életre, soha semmi nem ciki, amiről nem tehetsz!!!
2012. okt. 13. 08:16
 7/9 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki, ah meg valaki anank érzi majd körülötted akkor ő a ciki hogy ezt cikinek érzi... nővéremnek is van már vagy 2 éve, most 19 éves. nem ciki egyáltalán, sőt ma már olyan készülékek is vannak, hogy észre sem venni. miniatűr és bőrszínáű, sokan nem is tudják róla h készüléke van.. ne aggódj inkább nélzesd meg a füled ! azt is fontos kideríteni hogy miért romlik a hallásod!!
2012. nov. 1. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van, és tapasztalatból mondom, hogy sokkal gázabb, ha nem viselem, ráadásul nem is az a fülbe helyezhető, hanem sima fülmögötti. Észre sem veszik, persze amiért félsz viselni az is ismerős...
2012. dec. 30. 15:04
 9/9 anonim válasza:
Mi lesz rosszabb,ha romlik és talán egyáltalán nem fogsz hallani vagy ha kell hordanod,de fogsz hallani? És nem,nem ciki. Az a ciki,hogy az emberek csak úgy kinevetik egymást minden miatt..a mai társadalom a ciki nem a hallókészülék.
2015. szept. 22. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!