Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fázom mindig?

Miért fázom mindig?

Figyelt kérdés

Már egy éve vagy több hogy szinte mindig vázom mitől lehet ez?

30°C fok felett nem fázom.

És meg 25°C-ban is bulcsiba meg egy rám terített széldzsekiben voltam egész nap.

Ma volt kb.17°C és két gatyában egy pólóban,pulóverben és a téli bunda kabátomban voltam és igy is remegtem meg vacoktam annyira fáztam. :(

2016. ápr. 21. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha korábban nem volt jellemző, akkor lehet pajzsmirígy alulműködés, főleg, ha fogyással, fáradtsággal jár. Bent is fáztál, mert nyugalmi helyzetben erősebben észrevehető.
2016. ápr. 22. 07:12
 2/5 A kérdező kommentje:

És ilyenkor mit kell tenni?

15 éves vagyok

2016. ápr. 22. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:

A kardiovaszkuláris rendszered egy 0 és az anyagcseréd is. A testünk 3 dologra fordít alap esetben energiát: légzés, agyműködés (ez sajnos nem mindenkinél) és az állandó testhőmérséklet megtartása.

Az érrendszered nem tudja rendesen szállítani a meleg vért, vagy eleve nem is melegszik fel annyira.

Sportolsz e valamit, feltételezem nem. Ha igen, akkor mit szoktál enni?

2016. ápr. 22. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Fontos a kellő folyadékutánpótlás is, hiszen a hígabb vér gyorsabban áramlik. Ezen kívül próbálj pl. húzózkodást, fekvőtámaszt csinálni főleg,ha sokat ülsz pl a suliban. első válaszoló voltam.
2016. ápr. 22. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Sportolok röplabdázom

És sok vizet iszom

Szoktam felülésezni,gugolni,fekvőtámaszozni

De már rajta vagyunk az ügyön mert megyünk majd kivizsgálásra vagy is ha jól tudom csak vért vesznek

2016. ápr. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!