Hogyan lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Szinte sosem fázom. Érzem a bőrömön, hogy hideg van, de nem leszek libabőrős, és nem érzem azt a késztetést, hogy nekem most pulóvert, kabátot, sálat meg sapkát kéne felvennem.
Most is egy szál nadrágban meg pólóban voltam kint és semmi.
Ha egy szál pólóban vagyok kint a mínuszokban, akkor sem fázom meg. Nem fázom fel, és ha vizes volt a hajam, utána sem lett agyhártyagyulladás vagy mi szokott ilyenkor lenni.
Egyedül úgy tudok megfázni, ha félévente valakitől elkapok valamit, de azt is már lábon hordom ki. Megvagyok fázva, de érzem az ízeket, nem vagyok fáradt, egyedül az orrom folyik.
2014. dec. 4. 17:11
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy már meghaltál, csak nem tudsz róla.
Mint a Bruce Willis a Hatodik érzékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!