Lehetséges hogy pánikbeteg lett? Meddig kell gyógyszert szednie vajon?
Férjemet mióta csak ismerem (7 éve) azóta köhécsel. Nem mindig, időnként. Aztán tavaly már odáig fajult ez a köhögés, hogy rávettem, menjen el tüdőgyógyászhoz, mert valami nincs rendben. Az ég világon semmit nem találtak, vérképe tökéletes, Ekg-t is csináltak, semmi szervi elváltozás nincs. A tüdőgyógyász doktornő csak felírt savlekötőt, meg ilyen olyan gyógyszereket, mert szerinte allergia. Állandó gombócot érez a torkában, időnként fáj a háta, aztán elkezd köhögni.
Én már arra is gondoltam, hogy talán pszichés eredetű lehet. Ma reggel viszont úgy ébredt, hogy zsibbadt mindene, a szája, a karjai, szédült, hányingere volt,nem tudott nyelni. Nagyon megijedtünk. Bevittem az ügyeletre, az orvos úgy gondolta, hogy idegi alapon van, nyugtatót írt fel. Bevette, lenyugodott, semmi baja, megszűnt a gombóc. Akkor most eltalálta az orvos és tényleg idegi? Lehetséges hogy pánikbeteg lett? A férjem szülei évek óta betegek, hol az egyikkel, hol a másikkal rohantunk mindig a kórházba, majd anyósom tavaly karácsonykor elment. Közben mi költöztünk, született két gyermekünk, rengeteg meló, kevés pihenés, gondolom ez mind mind rásegíthetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!