Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozhatja ezt?

Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Szeptember óra kollégista vagyok, és október közepe-november óta egy óriási nehezítő körülmény lépett fel, nevezetesen irdatlan és leküzdhetetlen fáradtság.

Úgy kezdődött, hogy az egyik órán, amit amúgy valóban nagyon szeretek, elaludtam, és majdnem szaktanárit kaptam.

Már közönséges lépcsőzés után is elképesztően leizzadok, a mellkasom táján enyhe nyomást vagy viszonylag erős szúró, markoló fájdalmat érzek.

Nagyon gyakran szédülök meg.

Régen csodaszámba ment az is, ha megfáztam, ebben az évben a betegségek miatti hiányzásaim már majdnem 200 órát tesznek ki.

Dohányzom, kávézom, régebben nagyon-nagyon sokat ahhoz, hogyha már mást nem, a teljesítményemet fent tudjam tartani. Volt olyan időszak, hogy az iskolában 1 liter kávé fogyott el, és úgy is nagyon gyenge voltam.

Aztán mivel pontosan tudtam, hogy ez így nem mehet tovább sokáig, visszavettem két kávéig és kb. 10 szál cigarettáig.

Semmit nem változott, maximum annyit, hogy az órai elalvások visszatértek. Akárhogy próbálok ébren maradni, nem megy. Volt már rá példa, hogy kiestek teljes utak, cselekedetek. Este ugye nem tudok éjfél-1 előtt elaludni, mert következően abból, hogy kimerült vagyok, az is elképesztően felidegesít, ha valaki hozzám szól és beszélnem kell hozzá. Eleve nem értem, minek állandóan érdektelen témákról pofázni. Ha valaki megszólal, lehetőleg tömören tegye és a szavai hordozzanak érdemi információt.

A kimerültségemre keresek tehát okot, és ha lehetséges, gyógyszer nélküli kezelést.

2016. ápr. 21. 02:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg a "vitamin raktarod" merult ki. Szedj multivitamint es vasat a vashiany egyik tunete a faradekonysag. Egyebkent cigit meg tedd le az is segiteni fog valamit.
2016. máj. 21. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!