Mi okozhatja ezeket?
Agresszív impulzus kontroll zavar. Fordulj pszichológushoz.
A vérszagot azért érzed, mert elpattant egy ér. És igen, ilyenkor megnő a vérnyomás.
nem, ez nem magas vérnyomás.
a dühkezelést pedig meg kell tanulnod, mert az ilyen embereknél ha egyszer elszabadul az indulat akkor jön a börtön.
az életben rengeteg olyan dolog fog jönni amire be fog indulni a gépezeted.
a trükk az, hogy megfigyeled amikor már kicsit kezd felmenni a pumpád.
sokszor nem vesszük észre hogy sértés jött, csak elkezdjük kellemetlenül érezni magunkat, ezt figyelni kell.
én ezt úgy csinálom, hogy meghatározom magamban a sértés fajtáját és a fokozatát.
és annak megfelelő sértést dobok vissza.
akkor az illető kicsit megtorpan, de folytatódik a beszélgetés.
ha még egyet bevág akkor emelem a dózist, és ha harmadikra is kóstolgat akkor olyant bevágok amitől elborzad és azonnal lelép, az egész társaság elhallgat és ő illetve a szimpatizánsai eltávoznak a helyszínről.
ilyenkor következőre már nem fog szólni hozzám, jön a facebook letiltás a részéről, és a szöveg a hátam mögött hogy mekkora szemét bunkó vagyok.
én meg kipipálom hogy egy idiótával kevesebb,és nem is jutottam el addig hogy megverjem.
természetesen érdemes ügyelni arra, hogy az illetőnek végig legyen lehetősége visszalépni, és a mondanivalóját új értelmezésbe magyarázni.
lesznek akik élnek majd ezzel a lehetőséggel, és lesznek akik kikérik maguknak hogy jóindulatú értelembe helyezd a közlésüket.
ezzel a módszerrel mindig nagyon udvarias és elegáns módját tudom választani a másik kifilézésének, és sosem jutok el oda hogy valóban kifilézzem fizikailag.
az átlagosnál több hosszútávú baráttal és haveri körrel rendelkezem, ezért nyugodt szívvel állíthatom hogy a dolog sikeresen működik.
35/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!