Mi okozhatja ezeket?
Sziasztok
Az augusztus eléggé sok stresszt és traumát tartogatott számomra,a vége felé teljesen összezuhantam,de mostanság kezdtem összeszedni magam,csillapodtak a kedélyek,de az elmúlt két nap eseményei kicsit megleptek,anyának elmondtam,ő azt mondta biztosan hallucinálók.
Tegnap reggel jöttem haza a munkából,az egyik lépcsőház ajtajában láttam távolról egy alakot,fekete ruhában lefelé nézett,ahogy egyre közelebb értem az ajtóhoz,nem volt ott senki.
Aztán délután bementem a másik munkahelyemre dolgozni,éppen a gyerek sarkot takarítottam,mikor odajött egy kislány sírva,hogy ő rajzolni akar,az anyja meg elkezdett németül beszélni a gyereknek,azt hittem először rosszul hallok,de csak németül mondta a gyereknek,a gyerek meg magyarul mondta,hogy nem akar menni,odahívtam a munkatársamat,ő azt mondta,hogy az anya magyarul beszélt a gyereknek,pedig meg mernék esküdni,hogy a nő németül beszélt.
Ma hajnalban is mentem dolgozni,és ugye van a lépcsőház ajtó mellett,a csengő,ahova be kell ütni a kódot,a kézzel érintős,én kulccsal járok,nyugodtan kulcsolnám az ajtót,mikor a csengőn villognak a számok,mintha beütné őket valaki,pedig nem volt ott senki,ezt ütötte be 441,majd elkezdett sípolni a készülék,megdörzsöltem a szemem,erre az 1-es átugrott 7esre,gyorsan bementem kulccsal,kézbesítettem a hírlapot,mikor kijöttem akkor már rendesen működött a számkijelző,mintha semmi sem történt volna,utána olyan szintű félelem járta át a testemet,sprinteltem haza felé.
A kérdés nem kamu,szerintetek mi történik velem,tényleg hallucinálnék,ha igen,mi okozhatja ezt?
"Az augusztus eléggé sok stresszt és traumát tartogatott számomra,a vége felé teljesen összezuhantam"
Mindenképp keress egy pszichológust, ezer százalék, hogy ez az időszak okozza a hallucinációidat. Veszélyes is lehet, ha nem kezelteted időben, mert súlyos mentális problémákat eredményezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!