Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozhatja ezeket?

Mi okozhatja ezeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az augusztus eléggé sok stresszt és traumát tartogatott számomra,a vége felé teljesen összezuhantam,de mostanság kezdtem összeszedni magam,csillapodtak a kedélyek,de az elmúlt két nap eseményei kicsit megleptek,anyának elmondtam,ő azt mondta biztosan hallucinálók.

Tegnap reggel jöttem haza a munkából,az egyik lépcsőház ajtajában láttam távolról egy alakot,fekete ruhában lefelé nézett,ahogy egyre közelebb értem az ajtóhoz,nem volt ott senki.

Aztán délután bementem a másik munkahelyemre dolgozni,éppen a gyerek sarkot takarítottam,mikor odajött egy kislány sírva,hogy ő rajzolni akar,az anyja meg elkezdett németül beszélni a gyereknek,azt hittem először rosszul hallok,de csak németül mondta a gyereknek,a gyerek meg magyarul mondta,hogy nem akar menni,odahívtam a munkatársamat,ő azt mondta,hogy az anya magyarul beszélt a gyereknek,pedig meg mernék esküdni,hogy a nő németül beszélt.

Ma hajnalban is mentem dolgozni,és ugye van a lépcsőház ajtó mellett,a csengő,ahova be kell ütni a kódot,a kézzel érintős,én kulccsal járok,nyugodtan kulcsolnám az ajtót,mikor a csengőn villognak a számok,mintha beütné őket valaki,pedig nem volt ott senki,ezt ütötte be 441,majd elkezdett sípolni a készülék,megdörzsöltem a szemem,erre az 1-es átugrott 7esre,gyorsan bementem kulccsal,kézbesítettem a hírlapot,mikor kijöttem akkor már rendesen működött a számkijelző,mintha semmi sem történt volna,utána olyan szintű félelem járta át a testemet,sprinteltem haza felé.

A kérdés nem kamu,szerintetek mi történik velem,tényleg hallucinálnék,ha igen,mi okozhatja ezt?

2013. szept. 13. 15:03
 1/1 anonim válasza:
100%

"Az augusztus eléggé sok stresszt és traumát tartogatott számomra,a vége felé teljesen összezuhantam"

Mindenképp keress egy pszichológust, ezer százalék, hogy ez az időszak okozza a hallucinációidat. Veszélyes is lehet, ha nem kezelteted időben, mert súlyos mentális problémákat eredményezhet.

2013. szept. 13. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!