Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhatja ezeket az értékek...

Mi okozhatja ezeket az értékeket? Kérem az írjon aki ért hozzá.

Figyelt kérdés
Voltam egy labor vizsgálaton és megemelkedett volt a GPT szintem 89. A többi eredményem jó volt, és kaptam rá Szilimarin tabletát és Esential forte N, és diétát. Erre rá egy héttel újra voltam laborban.. és ekkor már a GPT szintem megnőtt 108-ra és a GTO szint is megnőtt 52-re és meg valami MVP is csökkent nagyon picit. 2 évvel ezelőtt volt egy problémám,az energia italtól toikus lett a májam, de diétával helyreállt, eddig nem volt megemelkedett. Mi okozhatja ? Nem érzek rosszúllétet, sem semmi tünetet. Viszont az epém az 2 kamrás, és arra is gyanakodtam, hogy lehet elzádódott és az is okozhatja ? Ezelőtt 2 héttel megcsömöltem, mert ettem bográcsgúlyást és kissá zsiros volt, ez is közrejátszahat ?

2013. szept. 8. 23:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Gulyás simán okozhat megemelkedett májfunkciós értékeket, ugyanígy a gyógyszerek, az alkohol, túl ok cukor vagy cukros étel (a cukor alkohollá bomlik a májban), valamint mindegy egyéb ami a májat terheli. Szilimarin nagyon jó a májnak, még jobb ha májvédő teát is iszol, mert ez méregteleníti is a szervet. És persze labor előtt ne egyél parasztkolbászt zsíros kenyérrel, mert ilyen emelkedett érték lesz az eredmény. :)
2013. szept. 8. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!