Miért leszek rosszul ha nyújtòzkodok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a problèmàm,hogy ha àllva nyùjtòzkodok,elsötètül minden ès ha nem kapaszkodok meg valamibe akkor simàn össze esnèk.Eddig ilyen nàlam nem fordult elő.Lehet hogy a rendszeres fejfajas ès fülcsengès miatt van?Tavaly mikor mèg csak a femme fàjt kivizsgàltak de nem talàltak semmit. Szerintetek?
2016. márc. 25. 11:33
11/14 anonim válasza:
Azért nem szedi, mert nem hülye! Te meg 600 km-ről állapítsd meg, hogy neki szívinfarktus előzményei vannak...
12/14 A kérdező kommentje:
Azèrt nem szedem mert az egy olyan gyògyszer amit hacsak kèt hètig szedsz utàna nem teheted le egyszerre hanem kb 2hònap alatt szoktatnak le mert különben komoly elvonàsi tüneteket kreàl.Mèg szerintem semmi köze a fejfàjàsomhoz,csak egyszerűen be an art a doki skatujàzni hogy depis vagyok.
2016. márc. 25. 14:59
13/14 anonim válasza:
Nagyon jól teszed, hogy nem szeded be a Frontint, mert a te bajaidon biztos hogy semmit sem segítene. Vegyél vérnyomásmérőt és menj el a háziorvosodhoz.
14/14 anonim válasza:
Te biztos okosabb vagy mint az orvosod aki felírta az idegnyugtatót. De a te bajod ha nem szeded nekem miindegy ha jobb szenvedni -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!