Miért leszek rosszul nem szellőztetett helyiségben?
Figyelt kérdés
Bemegyek pl. eg kis boltba ahol sokan vannak rá pár percre elkezdem kapkodni a levegőt érzem hogy oxigénhiányom van rossz lesz a közérzetem és szúró nyomó érzésem van pont a bal lapockám mögött míg a többinek semmi baja,kimegyek a levegőre pár perc megint és semmi bajom,asztma ,szív vagy tüdőtől lehet?(Nyomom a zöld kezet minden válaszolónak)Előre is köszönöm...#oxigénhiány.
2014. nov. 12. 12:58
2/9 A kérdező kommentje:
*egy
2014. nov. 12. 13:00
3/9 A kérdező kommentje:
De nehezen bírom a kipufogógázokat is az utcán meg kávézókban majd meg fulladok a cigaretta füsttöl is.
2014. nov. 12. 13:04
4/9 anonim válasza:
Akkor asztma is lehet, de miert nem mesz el orvoshoz?
5/9 A kérdező kommentje:
Voltam a háziorvosnál, nem akarta elhinni hogy rosszul vagyok mások cigi füstjétől meg az elhasznált levegőtől ,pánikbeteg vagyok az volt a diagnózisa,felírt xanaxot amit én nem vettem be mert nem akarok egész nap zombi lenni tőle,mégis milyen orvoshoz kellene menjek?Az asztmán elgondolkoztam mert krónikus orrpolipom van,most is orccseppet használok,allergiaellenest(nasonexet),lehet hogy köze van az asztmához is.
2014. nov. 12. 17:15
6/9 anonim válasza:
Ez pániknak tűnik, de lehet allergiás is vagy. Magam is allergiás vagyok és kissé hajlamos a pánikra. Nagyon hasonló tüneteket tapasztalok. Tarts magadnál Valeriána tablettát és ilyen esetben vegyél be belőle.
7/9 anonim válasza:
Nekem voltak már pánik rohamjaim, és allergiás is vagyok, meg lehet a két dolgot különböztetni.
Szerintem a leírtak alapján, allergia vagy asztma, amit a szennyezet, oxigén szegény környezet okoz és akár még a pszichés állapotod is ronthatja.
Engem is pszichés betegnek kezelt a háziorvosom és akkoriban még nem kellett beutaló a tüdőgyógyászhoz, mondta, hogy bemehetek oda is, szerinte felesleges, hogy megnézessem allergiás vagyok-e, és rengeteg mindenre kijött, hogy az vagyok,többféle pollen, penész, szőr ilyenek ami okozhat fulladásérzést.
8/9 anonim válasza:
Ha olyan tömegben is van ez, ahol jó, friss a levegő, de sokan vagytok, akkor az inkább pánik lesz. Mellkasi nyilalást sokminden okozhatja, asztma és pánik is.
9/9 A kérdező kommentje:
Gyanítom hogy angina pektoriszom van mert tegnap is rosszul lettem mikor rágyújtottak mellettem,jól befüstöltek nekem meg bal oldali mellkasi fájdalmam lett felment a pulzusom és nehezen kaptam levegőt, kimentem a friss levegőre kb. 20 perc után elmúlt a légszomj de a mellkasi fájdalom csak ma reggelre.Tervezek egy alapos kardiológiai kivizsgálást.
2014. dec. 25. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!