Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért leszek rosszul ha...

Miért leszek rosszul ha nyújtòzkodok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problèmàm,hogy ha àllva nyùjtòzkodok,elsötètül minden ès ha nem kapaszkodok meg valamibe akkor simàn össze esnèk.Eddig ilyen nàlam nem fordult elő.Lehet hogy a rendszeres fejfajas ès fülcsengès miatt van?Tavaly mikor mèg csak a femme fàjt kivizsgàltak de nem talàltak semmit. Szerintetek?

2016. márc. 25. 11:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vérnyomás.
2016. márc. 25. 11:36
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem vashiányod van, bár én ezt így pontosan nem tudom megállapítani. Én vashiányos vérszegény vagyok. Nekem olyan tüneteim is vannak, hogy ha pl ülő helyzetből felállok, akkor ugyan ez, vagy ha valami hirtelen dolgot csinálok. Elsötétül minden, megszédülök, pöttyöket látok. El kell menni a háziorvoshoz, és elmondani neki, ő meg majd ad vérvételre beutalót, amiből megállapítják.

Szerintem mindenképpen menj el, mert ha vashiány, és ha erősödik, akkor abból még baj is lehet!

2016. márc. 25. 11:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Amikor tavaly kivizsgàltak akkor csinàltak labort akkor minden render volt.A vèrnyomàsomat is kellett mèrni az nèha picit magasabb volt de nem vèszesen as orvos szerint.Elküldött neurològushoz ő csinàltatott egy koponya ct-t (ha jòl tudom ez a neve).miutàn ott is minden rendben volt a doki azt akarta hogy szedjek 0,25-ös Frontinbòl nègyet naponta hogy emeljük a fàjdalom küszöbömet.De èn inkàbb annyiba hagytam mert ez elèg absurd volt szàmomra.Plàne hogy tudom ismerem a gyògyszert mert a csalàdomba van akinek azt kell szednie.
2016. márc. 25. 11:54
 4/14 anonim ***** válasza:
szívinfarktus kezdő tünete is lehet. Javaslom háziorvos felkeresését első körben!
2016. márc. 25. 11:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Szívinfarktus, hogyne! Jó hogy nem temeted el egyből, hát komolyan mondom...
2016. márc. 25. 12:11
 6/14 anonim ***** válasza:

De cseszd meg utolsó az összes tünete szív-érrendszeri eredetű. Fülcsengés érszűkület miatt van, fejfájás szintén, ez a nyújtózkodás és utána elsötétül minden nagyon nem tetszik nekem. Ez súlyos zavarra utalhat szív eredetűre. EKG többet tudna mondani mindenesetre. De lehet egy apróbb veledszületett szívhiba is és már ott van tízen huszonévesen a hirtelen szívhalál és az orvosok meg vakarják a fejüket hogy ezt miért nem vették észre.

SZÓVAL HA ORVOS PSZICHÉS TÜNETRE GYANAKSZIK NE HAGYD KERESS FEL MÁSIKAT KÖVETELJ VIZSGÁLATOKAT MERT AZ ÉLETED A LEGFONTOSABB! :)

2016. márc. 25. 12:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Tavaly januàrban Volta szìv ultrahangon akkor minden rendben volt.Valòjàban amikor as orvos kitalàlta ezt a frontinos dolgot èn inkàbb ùgy döntöttem hogy szedem tovàbb a fejfàjàs csillapìtòt aztàn majd lesz valami.Csak most kicsit zavar màr a fülcsengès meg a màsik is.
2016. márc. 25. 13:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod milyen? Nyaki doppler vizsgálaton voltál már? Ha nem az kéne mert lehet ott össze vannak szűkülve az erek. Frontint szedjed mert az idegesség nem tesz jót a szívednek!
2016. márc. 25. 13:14
 9/14 A kérdező kommentje:
Nincs vèrnyomàsmèrőm szòval nem tudom.Cask ezeken a vizsgàlatokon v oltam amiket ìrtam.Ezt a vizsgàlatot lehet mèg "kipròbàlom".De a Frontint azt tuti nem szedem.
2016. márc. 25. 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Miért nem szeded a frontint?
2016. márc. 25. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!