Miért leszek rosszul ha nyújtòzkodok?
Sziasztok!
Az a problèmàm,hogy ha àllva nyùjtòzkodok,elsötètül minden ès ha nem kapaszkodok meg valamibe akkor simàn össze esnèk.Eddig ilyen nàlam nem fordult elő.Lehet hogy a rendszeres fejfajas ès fülcsengès miatt van?Tavaly mikor mèg csak a femme fàjt kivizsgàltak de nem talàltak semmit. Szerintetek?
Szerintem vashiányod van, bár én ezt így pontosan nem tudom megállapítani. Én vashiányos vérszegény vagyok. Nekem olyan tüneteim is vannak, hogy ha pl ülő helyzetből felállok, akkor ugyan ez, vagy ha valami hirtelen dolgot csinálok. Elsötétül minden, megszédülök, pöttyöket látok. El kell menni a háziorvoshoz, és elmondani neki, ő meg majd ad vérvételre beutalót, amiből megállapítják.
Szerintem mindenképpen menj el, mert ha vashiány, és ha erősödik, akkor abból még baj is lehet!
De cseszd meg utolsó az összes tünete szív-érrendszeri eredetű. Fülcsengés érszűkület miatt van, fejfájás szintén, ez a nyújtózkodás és utána elsötétül minden nagyon nem tetszik nekem. Ez súlyos zavarra utalhat szív eredetűre. EKG többet tudna mondani mindenesetre. De lehet egy apróbb veledszületett szívhiba is és már ott van tízen huszonévesen a hirtelen szívhalál és az orvosok meg vakarják a fejüket hogy ezt miért nem vették észre.
SZÓVAL HA ORVOS PSZICHÉS TÜNETRE GYANAKSZIK NE HAGYD KERESS FEL MÁSIKAT KÖVETELJ VIZSGÁLATOKAT MERT AZ ÉLETED A LEGFONTOSABB! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!