Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Végbélrepedésem van már évek...

Végbélrepedésem van már évek óta. Mivel múlhatna el? Rendszeresen vérzek és fájdalmaim vannak? 22/F

Figyelt kérdés

Huszonkét éves srác vagyok és már évek óta végbélrepedéssel küszködök. Sebésznél voltam vele aki diagnosztizált és III. fokú aranyerem is van de azt vissza szoktam dugni a végbelembe ha kiugrik!

Már egy hónapja újra jobban vérzek, fáj a székelés, ordítani tudnék. Viszont ami a legjobban zavar hogy gátol a szexben is mert jobban fáj és nem élvezetes amikor belém hatolnak. Na most kenegetem a végbelem sperti krémmel, meg szedek rá rutint de nem tudom hogyan múlna el.

Sebész műtétet javasolt azt nem szeretném mert nekem úgy tetszik a végbélnyílásom ahogy van! Nem hagyom hogy szétvagdalja, megcsúnyítsa!

Mi a teendő ilyen esetben? Érdekelnének a tapasztalatok hogyan mivel szűnhetne meg ez a betegség :/

2016. márc. 23. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Proktológushoz menjél már el.
2016. márc. 23. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:
annál voltam sebész proktológusnál!!! Műtétet javasolt
2016. márc. 23. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost, ugyanígy évekig szenvedtem. 4. orvos segített végül. 6 hétig folyamatosan kellett használnom nitroglicerines kúpot, tetraboratos krémet, ülőfürdők, rostkészítmény.
2016. márc. 23. 17:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem rossz a sebászem és nem megyek másikhoz. Nitroglicerint én is alkalmaztam de mindig megfájdult tőle a fejem. Ülőfürdő jó csak unatkozok míg benne ülök ezért nem szoktam. Sok rostot eszek rozsos kenyeret meg gyümölcsöt banánt de csak hasmenést kapok tőle. Orvosnak mondom legyint nem érdekli. Szerintem már súlyos bélgyulladásom is van mert görcsöl néha a hasam!
2016. márc. 23. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Most esett le, hogy te análozol.

Tudja az orvosod?

2016. márc. 23. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Sebész műtétet javasolt azt nem szeretném mert nekem úgy tetszik a végbélnyílásom ahogy van! Nem hagyom hogy szétvagdalja, megcsúnyítsa!

Pff

Akkor maradt a kínlódás.

Esetleg detralex.

2016. márc. 23. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem is van több éve, és szerencsére elég régóta tünetmentes vagyok.

sokáig nem hatott semmi, a nitroglicerines dolgok sem.

aztán elkezdtem azt csinálni, hogy naponta többször és persze minden wc-zés után körömvirágkrémmel kentem be. úgy, hogy gumikesztyűt vettem és az egyik ujjamat bekrémeztem és bedugtam, hogy a repedés belső részére is jusson krém. meg persze a higiénia is nagyon fontos.

mondjuk én szerencsére nem análozom. az rontja a gyógyulási esélyeket....

2016. márc. 24. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!