Végbélrepedésem van már évek óta. Mivel múlhatna el? Rendszeresen vérzek és fájdalmaim vannak? 22/F
Huszonkét éves srác vagyok és már évek óta végbélrepedéssel küszködök. Sebésznél voltam vele aki diagnosztizált és III. fokú aranyerem is van de azt vissza szoktam dugni a végbelembe ha kiugrik!
Már egy hónapja újra jobban vérzek, fáj a székelés, ordítani tudnék. Viszont ami a legjobban zavar hogy gátol a szexben is mert jobban fáj és nem élvezetes amikor belém hatolnak. Na most kenegetem a végbelem sperti krémmel, meg szedek rá rutint de nem tudom hogyan múlna el.
Sebész műtétet javasolt azt nem szeretném mert nekem úgy tetszik a végbélnyílásom ahogy van! Nem hagyom hogy szétvagdalja, megcsúnyítsa!
Mi a teendő ilyen esetben? Érdekelnének a tapasztalatok hogyan mivel szűnhetne meg ez a betegség :/
Most esett le, hogy te análozol.
Tudja az orvosod?
Sebész műtétet javasolt azt nem szeretném mert nekem úgy tetszik a végbélnyílásom ahogy van! Nem hagyom hogy szétvagdalja, megcsúnyítsa!
Pff
Akkor maradt a kínlódás.
Esetleg detralex.
nekem is van több éve, és szerencsére elég régóta tünetmentes vagyok.
sokáig nem hatott semmi, a nitroglicerines dolgok sem.
aztán elkezdtem azt csinálni, hogy naponta többször és persze minden wc-zés után körömvirágkrémmel kentem be. úgy, hogy gumikesztyűt vettem és az egyik ujjamat bekrémeztem és bedugtam, hogy a repedés belső részére is jusson krém. meg persze a higiénia is nagyon fontos.
mondjuk én szerencsére nem análozom. az rontja a gyógyulási esélyeket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!