Erős hónaljszag mitől lehet? Rendszeresen borotválom, tisztálkodom, adjatok tippeket, tanácstalan vagyok.
"de szerintem enélkül is szagtalannak kéne lennünk nem? "
Dehogy, honnan szedted ezt a hulyeseget? Hogy milyen a szagod az a tested kemiajatol es a borodon elo bacilusoktol fugg, mindenkinek egyeni.
Utolsó, jó-jó egy bizonyos mértékig mindenkinek van szaga, nem teljesen szagtalan, rosszul írtam.
Nem iszom, nem dohányzom, nem iszom kávét, nem vagyok elhízva, nem eszem nagyon fűszereset, sósat, ilyeneket találtam neten. Viszont elég sok édességet.
Az izzadtság az attól büdös, hogy a szervezet a salakanyagokat így választja ki. Aki minden étkezéshez fokhagymát eszik, annak a bőre is fokhagymaszagú lesz.
A belekben az emésztés helyett inkább rothadás jön létre, minek eredménye a biogáz (fing). Aki nem eregeti ki, mert állandóan társaságban van, annak a beleiben szívódik fel, amit a bőrön keresztül kiizzad.
Az emésztésbe több oxigént kell vinni, folyadékkal, nyállal, zöld növényekkel, lédús gyümölcsökkel. Hogy ne a biogázerjesztő baktériumoké legyen a főszerep, hanem az emésztés rendben menjen végbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!