Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hónaljszag megszüntetése?

Hónaljszag megszüntetése?

Figyelt kérdés
24 órás deostiftet használok, nincs is izzadságszagom, viszont reggel tusolás után mielőtt bekenem dezodorral érezni enyhe izzadt szagot. Mivel lehet megszüntetni?
2012. nov. 20. 09:23
 1/5 klopusz ***** válasza:

Szia!

A gyógyszertárban lehet kapni egy ecsetelő folyadékot (ha jól emlékszem, Antisudorica a neve). Fürdés után kend be vele magad, hagyd megszáradni és csak utána használj dezodort. Ez nemcsak meggátolja az izzadtságszag kialakulását, de csökkenti is az izzadtság mennyiségét.

Remélem, segítettem.

2012. nov. 20. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Fa 24-órás deostiftek beváltak.
2012. nov. 20. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Cseréld le a deódat más fajta márkára. Lehet h immunis lettél rá. Vagy egyszerüen csak annyira megszoktad az illatát, h már nem is érzed. Ezért tűnik úgy mint ha hónaalj szagot éreznél magadon.
2012. nov. 20. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:

antisudoricát vagy mit ne használj,mert nekem szétment tőle a bőröm 2 hét alatt gyógyult meg,kiégette,pedig csak egyszer használtam 1 nap,1 hét alatt.

És még a pólót is megfogja.

2012. nov. 20. 11:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Nekem, úgy tűnik bevált, tegnap voltam gyógyszertárban, este bekentem, és reggel nem éreztem szagot. Köszönöm a tippet!

2012. nov. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!