Hónaljszag megszüntetése?
Figyelt kérdés
24 órás deostiftet használok, nincs is izzadságszagom, viszont reggel tusolás után mielőtt bekenem dezodorral érezni enyhe izzadt szagot. Mivel lehet megszüntetni?2012. nov. 20. 09:23
1/5 klopusz válasza:
Szia!
A gyógyszertárban lehet kapni egy ecsetelő folyadékot (ha jól emlékszem, Antisudorica a neve). Fürdés után kend be vele magad, hagyd megszáradni és csak utána használj dezodort. Ez nemcsak meggátolja az izzadtságszag kialakulását, de csökkenti is az izzadtság mennyiségét.
Remélem, segítettem.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Fa 24-órás deostiftek beváltak.
3/5 anonim válasza:
Cseréld le a deódat más fajta márkára. Lehet h immunis lettél rá. Vagy egyszerüen csak annyira megszoktad az illatát, h már nem is érzed. Ezért tűnik úgy mint ha hónaalj szagot éreznél magadon.
4/5 anonim válasza:
antisudoricát vagy mit ne használj,mert nekem szétment tőle a bőröm 2 hét alatt gyógyult meg,kiégette,pedig csak egyszer használtam 1 nap,1 hét alatt.
És még a pólót is megfogja.
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló!
Nekem, úgy tűnik bevált, tegnap voltam gyógyszertárban, este bekentem, és reggel nem éreztem szagot. Köszönöm a tippet!
2012. nov. 21. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!