Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit javasolnátok rossz közérze...

Mit javasolnátok rossz közérzet ellen?

Figyelt kérdés
Hosszú idő óta rossz a közérzetem. Ha felkelek, úgy érzem, totál felesleges vagyok, senkinek nem tudok megfelelni, soha nem lesz rendes munkám sem. Nem szeretem az embereket, mert mindenkiben csalódtam, akinek egyáltalán esélyt adtam. Senki nem mond meg semmit sem szemtől szemben, mindenhol csak kibeszélős-furkálódós emberkékkel találkozom. A hétköznapok után a magánéletem sem valami rózsás, mert bár több éve párkapcsolatban vagyok, de úgy érzem, a jövő részemről reménytelen. Valami kellene, ami továbbvisz, mert úgy érzem, egyik napról a másikra élek, mindig csak túlélve, de aggodalommal telve.

2016. márc. 20. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
amikor csak a kérdést olvastam, B-vitamin komplexet akartam javasolni. de a többi leírással együtt személyiségzavar és/vagy depresszió, így pszichiáterre lesz szükséged.
2016. márc. 20. 15:31
 2/3 anonim válasza:
Nincs barát/bárki akivel tudnál a problémáidról őszintén beszélni? Én is sokszor vagyok így, és sokat segít ha meghallgatnak. kitartás! :)
2016. ápr. 19. 22:22
 3/3 DnPlymn válasza:

Lett előrelépés? :D

Bejött valami?

2021. jan. 5. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!