Miért van az, hogy hiányzik az a személy, akivel álmodtam?
Figyelt kérdés
Viszont nem is ismerem őt. (Még csak nem is láttam élőben.)2010. ápr. 2. 18:02
1/4 anonim válasza:
Ez amúgy érdekes dolog, én is így vagyok vele.
Bár ésszerű magyarázatom nincs rá, talán azért, mert az álomban olyan dolog történik, amit az ember szeretne újra átélni, vagy szeretné újra látni azt a személyt. Vagy mert az álom az agy "más" állapotában zajlik, más ingerek keletkeznek, amelyek erősebbek lehetnek, és ez váltja ki ezt az érzést.
2/4 anonim válasza:
Mert az álomban olykor teljesen valóságosnak tűnő érzések jelennek meg, amik néha át is húzódnak az ébrenlétbe is.
3/4 anonim válasza:
Azért álmodtál vele,mert -hiányzik :)
4/4 Phoney válasza:
Nekem is van ilyen néha... álmunkban a legtöbben sokkal fogékonyabbak vagyunk az érzelmekre; ráadásul jellemző, hogy ha ébren elegünk van valamiből/valakiből, akkor álmunkban az ellenkezőjével találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!