Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van ez? És miért csak...

Miért van ez? És miért csak egy adott helyen?

Figyelt kérdés

Nem értem, mi van velem mostanság.

Nem szoktam beteg lenni, max. egy kis náthát nyelek be, de egyébként teljesen egészséges vagyok, és nagy ritkán a legnagyobb problémát csak az jelenti, hogy kevesebbet aludtam a megszokottnál. (Ergo semmi különös eü-i gondom-bajom nincs.)

Viszont az utóbbi két hétben, ha egy adott helyre megyek (ahova mindig el kell mennem, nem tudom elkerülni), akkor utazás közben már rosszul vagyok, ott pedig többször is rosszul érzem magam (tünetek: hányinger, szédülés, fejfájás, gyomorfájás, torokfájás).

Nem értem, mitől lehet, de semmiképp nem lehet valami vírus, mert akkor máskor is rosszul lennék.

Valaki esetleg tudja rá a választ? Fontos lenne...

(13/L)

2016. febr. 19. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem akarsz menni, de muszáj. Stressz, stb. Lelki alapú.
2016. febr. 19. 22:08
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 - Köszi a válaszodat!

De azt elfelejtettem hozzátenni, hogy az a hely, ahol ezek a "bajok" utolérnek egy olyan hely, ahova nagyon szívesen és örömmel járok, az életem részét képezi, és fakultatív, tehát senki nem kötelez erre. Csak nem értem, akkor miért... :/

2016. febr. 19. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, az lelki alapú tünet. Mindegy, szeretsz ott lenni vagy sem, tüneteid vannak, amikor elmész erre a biz. helyre.

A háziorvosod elmondja, kihez tudsz elmenni tb-alapon (ingyen) pszichoterápiára, mert a te állapotodban egy pszichoterapeuta tud segíteni. De magánrendelést is választhatsz, igaz ezért fizetni kell, de ált. gyorsabb is a javulás, gyógyulás.

2016. febr. 20. 01:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Csak azt nem tudom, hogyan mondjam el szüleimnek, mert ők az ilyes dolgokhoz borzasztóan szkeptikusan állnak hozzá és hülyeségnek tartják. Azért köszi. :)
2016. febr. 20. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!