Mit tegyek hogy ne aludjak el a munkahelyen?
Délután feküdj le 2-3 órát aludni majd este is feküdj le korábban. Minimum 6 órát aludj még ha nem is vagy álmos akkor is feküdj le, ha nem is bírsz elaludni akkor is légy úgy, telefont ne vedd a kezedbe nem fogsz attól könnyebben elaludni ha lefoglalod magad meg semmi egyéb. Reggel kelj fel 30 perccel indulás előtt mosakodj meg, öltözz fel, picit menj ki a levegőre, egyél pár falat valamit, utána kávézz meg és ennyi.
De legjobb ha felébredsz 1-2 órával előtte elmész egy 40 percet kocogni, utána megreggelizel szépen nyugodtan és elmész munkába. Én 7:45 re járok be 8:00 kor kezdődik a munka időm általában és 16:30 ig bent vagyok mindig. Én Hajnali 5 kor kelek a párom miatt mert ő akkor indul el hulla fáradtan persze, akkor ki kísérem stb... majd én is elkezdek készülődni, tornaruhát veszek és picit kocogok, kajálok aztán indulok be melóba szépen nyugodtan.
A párom az olyan hogy felébred 20 percig félálomba beül az autóba és elindul kb örül ha odatalál ő csak kávét iszik meg minden és ezt csinálja már 8 éve és igen csak tönkrement már most a szervezete. Neki emésztési problémái lettek a kávé miatt.
Feküdj le korábban. Ne csak kávézzál, hanem reggelizzél is.
A munkahelyen meg foglald le magad, akkor nem tudsz elaludni.
Biztosan rá tudnád szoktatni magad arra, hogy korábban feküdj le. Csak megszokás kérdése.
Pl. nem piszkálod a telefonod. Ennyire azért ne legyen fontos. Nem egy ember, csak egy tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!