Nagyon fáj a hátam. Mi lehet az oka mi a baj? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt tudom,hogy nagyon görcsös az izomzatom,nyak,trapéz izom,lapockáknál és a gerinc mellet lévő törzs izom.Már régóta fájnak (3hónapja kb.) ,inkább vissza térő a lapockámban és trapézizmomban .Azonban most már harmadjára veszem észre ,hogy a gerinc melleti izomzat fáj.Mi lehet a baj? Mit kell tennem? Nem mindennapos a fájdalom .Rendszeresen (naponta ) szoktam edzeni ,mindig is sportoltam,gerinc ferdülésem nincs.2016. jan. 28. 10:49
1/1 anonim válasza:
Hűha, hát rossz hír h számos oka lehet, viszont jó hír h egy csomó lehetőséged van. Lehet a stressztől, túlterheltségtől, lehet az ülő munkától (főleg ha adminisztratív számítógépes..)... Az edzés az mondjuk jó, mert ezek szerint adsz az egészségedre de sajnos lehet h pont erre a fájdalomra ellentétes a hatása és mondjuk edzés helyett egy alapos jóga, masszázs, gyógyvíz, vagy stressz esetén pszichológus, coach, stb kellene.. Én az ortopédián kezdeném mert eügyes vagyok és úgy gondolom ha már egy szakorvos mond vmi véleményt róla, már jobban el lehet indulni. Én anno ugyanígy kezdtem és a Péterfyben a jógát ajánlották, bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!