Tornáztam és izomlázam van. Hogyan lehet csokkenteni a fájdalmat, vagy megelozni az izomlázat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 12:51
11/12 anonim válasza:
Richtofit Sport krém jó rá ilyen kék tubusos.
12/12 anonim válasza:
Nekem a szőlőcukor szokta elmúlasztani. Tudom, az a glikogénraktáraink újratöltésére való, de akkor is elmúlik tőle az izomlázam. Nekem 40 gramm por szőlőcukrot javasoltak. Jó cukorka formájában is, és olyan mogyorónagyságú cukorkákból 20-at is megettem, ha muszáj volt, ha annyira nagyon izomlázam volt. De ha csak kicsit van, akkor elvileg elég a 40 g egy edzés vagy torna után.
Egyes bevásárlóközpontokban, piacon, herbáriákban, bioboltokban árulják.
Még olyan szokott lenni, hogy nem izomlázam lesz, hanem más fájdalom is, ha nagyon túlerőltetem magam. Ilyenkor Kalciumot és magnéziumot szoktam enni a megfelelő arányban a megfelelő felszívódással. Lehet ilyen tablettákat, italokat kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!