Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, ha mindenhol...

Mit tegyek, ha mindenhol szakad a bőröm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy tele vagyok striákkal.Kb.2 éve kezdődtek a mellemnél és a combom belső felén, aztán megjelent a derekanon, nemrég a hátamon és a vádlimon, most meg már a kezemen is észrevettem.És már nagyon elegem van belőle.Amikor elkezdődött, akkor gondolom a hirtelen növekedés miatt alakult ki, de most már fogalmam sincs, miért alakul ki egyre több.Már egy ideje nem fogyok vagy hízok, nőni se növök, mégis egyre több és több lila csík jelenik meg rajtam, ahelyett hogy halványodna.

Tudom, hogy nem lehet teljesen eltüntetni, de mégis mit kezdjek vele?:( Mert alapvetően nem tartom csúnyának magam, ezek miatt a striák mégis hányingerem lesz, ha tükörbe nézek...és így nyáron se tudok majd strandra menni, így se voltam emiatt tavaly.

Mit tegyek elle?

16/l

2016. jan. 21. 19:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

AMI MÉG NAGYON FONTOS!

Mielőtt belekezdtek egy módszer használatába, alaposan járjatok utána, tájékozódjatok! Például a dermarollerezést nem mindenkinek szabad végeznie! Akinek véralvadási zavara van vagy keloid képződésre való hajlam esetén tilos használni! És még néhány egyéb esetben.

Mindig nézzétek meg a kontraindikációkat (ellenjavallatokat) is!

2016. jún. 23. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!