Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Folyamatos szédülés, mi lehet...

Folyamatos szédülés, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Minden reggel miután felébredek jól vagyok olyan két-három órán keresztül , aztán elkezdek szédülni (nem forgó jellegű) és este felé egyre jobban szédülök, alvás előtt már kimenni a fürdőszobába is nehézkes, mivel nagyon szédülök. Oyan mintha a folyósó jobbra-balra inogna, vagy ha a föld mozogna alattam. Mindez társul mellkhasi fájdalommal (folyamatos tompa) és némi hátfájással.

Mindez PONTOSAN azután kezdődött hogy rosszul lettem régebbi munkahelyemen és fél órán kereszül hiperventilláltam. Elviekben pánikroham miatt, mert nem találtak semmi különöset. Ez már fél éve volt amúgy.

Mi válthatta ki ezt az állapotot? Pánik beteg lennék? Vagy a hiperventilláció okozhat valami rosszat?

Majd megyek kardiológiára mert nagyon zavarnak a tünetek.

Köszi a válaszokat!

22/F

2016. jan. 19. 20:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok googlizzatok rá erre, ez egy ritka neurológiai betegség, nem feltétlen kell, hogy hajó út vagy bármi hasonló előzze meg, spontán is kialakulhat. A neve : Mal deDebarquement szindróma ( vagy , aki angolul tud; mal dedebarquement syndrome)

De elvileg krónikus vesztibularis migrén is okozhat hasonló 0-24 tartó “szédülést”. (Fejfájás nélkül)

febr. 11. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!