Neuritis vestibularis: Vírus okozta folyamatos szédülése van vagy volt valakinek? Homeopátiás vagy gyógyulási tippek?
Szia!
Ezt az oldalt nézd meg;
Igaz konkrétan nincs benne a vírus által okozott szédülés,de hátha találsz köztük valami hasznosat!
Talán keress a neten egy fórumot,ahol ezzel foglalkoznak konkrétan,mert ők jobban értenek hozzá.Bárhol néztem itthon homeopátiás könyvecskéimbe vagy az interneten nem találtam konkrét választ erre a problémára.
A kisfiam most Meditonsint szedett vírusra,de neked más jellegűre lenne szükséged szerintem.De nézz utána hátha!
Mindenképpen ez egy jel is a szervezetedtől,lehet változtatnod kellene valamin?!
Javulást kívánok neked!
Szia!
Nagyon szépen köszönöm! Igazán hasznos amit átküldtél.
Próbálok az életmódomon javítani, de az életem nem másabb mint egy átlagos Anyukának manapság. Gyerek, munka, háztartás. Talán az immunerősítő lenne hosszútávon a megoldás. :) Még 1x köszönöm!
Igazán nincs mit!Hasonló cipőben járunk, így együtt tudok érezni veled, én is azt az arany középutat keresem amit te...könnyen beszippantanak a hétköznapok.... Stb.
Minden jót neked! Ha, találsz valami jó megoldást szólj ;)
Regen feltett kerdes, de hatha jarsz mèg erre.
Kiderult , h mi a baj? Hogy vagy azota? En is folyamatosan szedulok(nem forgo jelleguen) mar honapok ota. En is voltam mindnehol..minden negativ lett eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!