Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon fáj a derekam,17 éves...

Nagyon fáj a derekam,17 éves vagyok de már annyira hogy felállni vagy csak nyújtózkodni is kín szenvedés. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Fogalmam sincs mi lehet a baj. Utóbbi 2-3 hónapban annyira fáj a derekam, hogy már csak ha köhögök vagy kifújom az orrom, akár megfordulok az ágyba vagy csak leguggolok már az ájulás kerülget olyan fájdalaim vannak. Lehajolni egyáltalán nem tudok, annyira se hogy a kezeim a térdemen legyenek mert úgy érzem összeesek. Futni sem tudok, leülni egy székre és felállni is csak támaszkodva. Ezelőtt soha semmilyen betegségem nem volt. vékony vagyok 45 kg tehát a súlyommal sem lehet probléma. Normálisan étkezem és vegyesen. viszont semmit sem mozgok, anyukám szerint ez lehet a gond. egy olyan iskolába járok ahol az épület adottsgaiból kifolyólag nincs tornaterem, és semmilyen testnevelés óra. ebbe az iskolába szeptemberbe jöttem át. Tehát azóta nem futhattam 10m-nél többet. kb azóta vannak a tünetek. de semmilyen osztálytársamnak és senki másnak semmi panasza nincs pedig ők sem mozognak. KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK MERT MÁR NAGYON ELEGEM VAN

2016. jan. 19. 12:23
 1/4 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék egy kivizsgálásra, különösen a veséket céloznám be, mert az is okozhat ilyen jellegű fájdalmakat.
2016. jan. 19. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:
sajnos már szinte betegesen félek az orvostól, de azért köszönöm. végső esetben muszáj lesz
2016. jan. 19. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Írtad, betegesen félsz az orvostól. De! Olyan fájdalmaid, tüneteid vannak, ami miatt fontosabb az orvoshoz való elmenetel, mint a nem elmenetel és a szenvedéssel való együtt élés. Igen súlyos betegségek is állhatnak a háttérben. Menj el a háziorvoshoz és ő tudni fogja, melyik szakorvoshoz küldjön tovább. Majd beszélj a dokival, hogy betegesen félsz az orvosoktól és akkor másképpen állnak hozzád, valószínűleg figyelmesebbek, türelmesebbek lesznek és érteni fogják az esetleges félelmi reakcióidat. Ne halogasd az orvoshoz fordulást, mert az esélyed megvan arra a tünetek alapján, hogy visszafordíthatatlan károsodások is lesznek/vannak már. Ez ijesztőnek hangozhat, de ez az igazság.

Még ma/holnap keresd fel a háziorvosodat légyszi. Gyógyulást kívánok.

2016. jan. 19. 14:05
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod, igazad van. szerintem ez valami izülei probléma lehet, de el fogok menni orvoshoz.
2016. jan. 19. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!