Mert vannak ugy megalkotva az emberek, hogy beindulnak a nemiszervek latvanyatol?
Figyelt kérdés
Tudom, naiv kerdes de ha elvonatkoztatunk akkor a noi nemiszerv csak egy res par plusz anyaggal a ferfi pedig egy rud egy nagyobb kupakkal..nem erdekes ez?2016. jan. 17. 12:41
2/8 anonim válasza:
Ez csak általánosítás. Vannak akiknek már a nő látványa, hangja is elég a beinduláshoz...
3/8 anonim válasza:
Én nem indulok be a látványtól. Ahhoz hangulatban kell lennem.
Ha munka közben valaki az asztalra csapja a farkát, nem az az első gondolatom, hogy "hú, szexi"!
4/8 anonim válasza:
Az étvágyad sem egy szem borsótól indul be (kivéve ha madaár vagy) hanem a tányérra szedett borsófőzeléktől, a szelet hússal, vagy fasirttal.
Szóval van a szexnél is vagy 15-20 féle tényező együttállása ami miatt valaki beindul.
5/8 anonim válasza:
Én sem indulok be egy női nemiszervtől. Még önmagában egy melltől vagy fenéktől sem, csak az összhatástól.
6/8 anonim válasza:
Én sem indulok be egy farok látványától.
Mondjuk én férfi vagyok.
8/8 anonim válasza:
Én voltaképp nem a női nemi szervtől indulok be,sőt. Szeretek hozzá bújni a páromhoz,végig simogatni a testét,végig csókolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!