Majdnem elájult a vér látványától. Mit kéne tennem ilyen esetben?
21 Éves fiú vagyok a vérnyomásom nagyon magas, nem tudom már mennyi, nem akarok hazudni. Nemrég láttam egy brutális mészárlós videót ami valóságos felvételnek volt beállítva, de nem az a lényeg. Láncfűrésszel vágtak egy férfi torkába, a másik nyakát késsel nyiszálták! a gyomrom remegett, elsötétült minden, alig láttam. A fülem úgymond elhalkult, nagy halkan hallottam, a saját hangom is csak recsegve. Hasogatott a fejem, hányingerem lett, mindez percekig, közel voltam az eszméletvesztéshez. Probáltam hideg vizet kortyolgatni, lehunyni a szemem, orron át lélegezni. Ilyenkor mit kell tennem? Hogyan kezelhetném minél gyorsabban és szakszerűen az efféle rosszullétet? Meglehet szokni a vér látványát vagy kerüljem nagyívben? Egyébként horrorfan vagyok és azok nem hatnak rám így. Talán mert biztosan tudom, h az teljes mértékben mű!
Kérlek, vegyétek komolyan ezt, szörnyű perceket éltem át.
1. Nem nézel ilyen videókat.
2. Ha rosszul vagy, lefekszel, mielőtt még elájulnál, és a lábad lehetőleg legyen magasabban, mint a fejed.
Ne nézz ilyesmit, és ne menj orvosnak.
Amúgy minden normális embernek felfordul a gyomra, ha ilyent lát.
Köszi a válaszokat!
A nagyon durva horrorokat nem nézem meg, de egy lightos Vonat, Hivatlanok, Hivatlan Vendég, Viasztestek még nem veri ki nálam a biztosítékot. És tényleg egy horrorfilm vhogy más kategória.
Egyébként a véres helyzetektől félek, pl ha neadjisten megsebzem magam súlyosan, jó lenne ha még azelőtt tudnék segítséget kérni, hogy beájulnék. Leginkább ilyenektől tartok, természetesen nem nézek meg ilyen brutál felvételeket, ez egyértelmű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!