Ez esetben lesz valami baj vagy túlreagálom?
Figyelt kérdés
Tegnap a betonon beleléptem valamibe, kicsit megszúrt, 2 csepp vér jött ki kb. Mára már alig látszik. A seb nem mély, épphogycsak megszúrt valami. Utána rögtön bekentem arc szesszel, még mais kentem de már majdnem összeforrt ez a parányi kis seb. Ugye nem lesz baj ebből? /18éves vagyok, kiskoromban minden oltást rendesen megkaptam./2013. aug. 17. 12:02
1/4 anonim válasza:
Én azért a biztonság kedvéért elmentem volna egy tetanuszra, szerintem amúgy is TB támogatott, szóval nem kell érte fizetni. Fő a biztonság és az egészség.
2/4 anonim válasza:
Én nem aggódnék, ha már nem fáj, nem látszik semmi, nem hiszem,hogy bármi bajod lenne.
Napi kétszer ránézel, ha valami furcsát látsz akkor doki, de tuti semmi bajod nem lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt egy hét...már nemlátszódik semmi...de akkoris félek, lehet vmi baj?
2013. aug. 23. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!