Sok szám látványától elálmosodom? Ez lehetséges?
Majd lesz geometria is, ott kevesebb a szám.
Esetleg kérd meg a tanárt, hogy betűkkel írja ki a számokat..
Persze,hogy lehetséges.Én ha sok számot látok,úgy érzem,zsong a fejem.Az a sok szám...mint egy zsák hangya :@
Ha már kettőnél többel kell foglalkozni,akkor egy káosz van tőlük a fejemben.
Azt hiszem,csak arról van szó,hogy nem nekünk találták ki a matematikát.
"Az ásítás ragályos"...van ez a mondás és van egy kis igazságalapja
A számokkal kapcsolatosan csak annyi lenne a kérdésem, hogy matek vagy fizikaórán érted amit a tanár mond vagy csak nézed és bólogatsz? Ha nem érted akkor ott a gond, mert gyakorlatilag a tanár kínaiul beszél...ha pedig érted és mégis alszol el akkor simán nem érdekel az anyag. Amúgy műszakira járok de én is sokszor kidőlök...pedig itt római meg görög betűből több van, mint számból.
7899999999999999999465455435544545152122222222222222348548485181818181+181515118-1818815
ettől is?
Úgy értem ha mondjuk fél órán keresztül foglalkozom számokkal :D Mondjuk írom a matekleckét... (Hozzáteszem ha 4 oldalas töriesszét kell írnom nincs semmi bajom)
Simán attól hogy ránézek sok számra nem alszom be. Csak ha foglalkozni is kell velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!