Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális, hogy mióta gyógytorn...

Normális, hogy mióta gyógytornára járok, jobban fáj a hátam?

Figyelt kérdés
Gerincferdülés miatt, enyhén balra volt elferdülve. Tizet irtak ki és már hétszer voltam. Ha valamit csinálok, vagy ülök jobban fáj a hátam mint előtte és inkább jobb oldalt fáj nem arra amerre el van ferdülve. Volt valakinek már ilyen?

2015. dec. 21. 20:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

megosztod a tapasztalatod?

Mit mondott a gyógytornász?

2015. dec. 29. 18:03
 12/27 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy jobban meg van mozgatva a gerinc és nincs hozzászokva még. De majd az orvossal is meg kell beszélni.
2015. dec. 29. 18:04
 13/27 anonim ***** válasza:

tényleg csak segíteni akarok, attól fájhat, ha elfáradtak az izmok, akkor még kevésbé tart, de igazi edzés nélkül nem leszel elég izmos.

Az úszást is azért mondják, mert attól is meg lehet erősödni, főleg hát, gyors, pillangó.

Az orvos is csak ennyit tud mondani.

Edzél, amire van lehetőséged.

fitness terem, street workout, trx, fegyencedzés.

Utána meg nyújts a ferdüléssel ellentétesen.

Valószínű, még életedbe nem sportoltál, ezt nem lehet könnyen behozni.

2015. dec. 29. 18:16
 14/27 anonim ***** válasza:

fiatal lehetsz, ha sokat gyakorizol. Idős korban mindenkinek azért fáj valami mert fiatal korában nem sportolt eleget, és rosszul nőttek a csontjai.

Na ha már szemmel látható, mint nálad, és a fájdalom se tud rávenni a sportolásra, akkor nem éled meg az öregkort se.

Az orvos, gyógytorna, facebook se tud helyetted sportolni.

2015. dec. 29. 19:39
 15/27 A kérdező kommentje:
fejezzed már be!
2015. dec. 29. 20:10
 16/27 A kérdező kommentje:
megértettem és köszi hogy leirtad a véleményed, de elég egyszer, nem kell 100szor. Köszi és bocs ha bunkó voltam
2015. dec. 29. 20:11
 17/27 anonim ***** válasza:
akkor még segítsek? :)
2015. dec. 29. 20:33
 18/27 A kérdező kommentje:
ha tudsz újat irni akkor szivesen meghallgatlak és lehet tudsz is segiteni. De ha mindig ugyanazt irod azzal nem megyünk semmire
2015. dec. 29. 20:34
 19/27 anonim ***** válasza:

csak a válladnál fáj, mert a derekadnál is lehet egy görbület tőle és akkor S alakú lesz hátulról.

Válltáskát hordasz? mert attól alakulhat ki. vagy aszimetrikus terheléstől, egy kézbe viszed az iskolatáskát napi pár percig, esetleg kézilabda.

Mondjuk, ha fáj, semmilyen terhelés nem jó a hátnak. ha lapokra írsz a suliba, nem kell annyi füzetet vinni.

[link]

itt sok gyakorlat van, de rákereshetsz testépítős oldalakra is.

minimális pénzt rá kell költeni. fegyencedzés könyv, vagy trx kötél, fitball.

a youtube on rákereshetsz mindenféle edzésre. De amíg nem érted meg, hogy edzeni kell ...

Az a jó edzés, amikor max 10szer tudod megcsinálni a gyakorlatot. pihensz 5percet és újra.

Heti 3x45perc kell a fejlődéshez, a heti 1 a szinten tartáshoz elég.

2015. dec. 29. 21:08
 20/27 A kérdező kommentje:
csak fizesse is nekem valaki ezeket az edzéseket, egyébként szivesen kipróbálnám. Miért gondolod hogy ezektől majd nem fog fájni?
2015. dec. 29. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!