Hogyan szokjak le a korán kelésről?
Figyelt kérdés
Minden nap felébredek hajnal 3-kor,és nem tudok visszaaludni.Hiába erőlködök,fél órát még forgolódok de nem tudok aludni.Valaki tudna tanácsot adni?2015. dec. 19. 03:47
1/3 anonim válasza:
Stresszes vagy? Korán fekszel le? Próbálj 10-11-ig femt maradni este,akkor hátha sikerül aludni.Kávét,kólát,teát ne nagyon igyál este.Nekem is volt ilyen időszakom de én ott rontottam el hogy este 7-8 körül aludni mentem.:)
2/3 anonim válasza:
Nem baj, ha 3-kor felkelsz, de akkor korán le kellene feküdnöd (~19 óra). Ez még hasznodra válhat.
A másikat sokkal könnyebb megvalósítani. Találj magadnak valamit, amivel elfoglalhatod magad egészen 20-22-ig, és akkor majd vissza fogsz tudni aludni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen,korán elalszom,8-fél 9 körül.Próbáltam tovább fentmaradni de nem megy.
Na majd hátha most az ünnepekben.
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 19. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!