Segítség! Mi történik velem?
Valoszinuleg a vernyomasod ingadozik.
Hany eves vagy?
Igen menj el!
De ne aggodj nincsen nagy gond.
Ez a vernyomas dolog eleg gyakori a fiataloknal nagyjabol 17 es 24 ev kozott.
Nekem is volt de nekem annyira lement, hogy nem lattam semmit csak csillagokat es sipolt a fulem.
Menj el dokihoz, hogy megtudhassak, hogy felmegy ilyenkor vagy leesik.
Esetleg mikor, hogy.
Mert az, hogy lefkszel es szedulsz az arra utal, hogy leesik, viszont a kadas story inkabb arra, hogy felmegy.
Menj el a korzetihez, es adjon beutalot cardiologiara.
Ott majd csinalnak EKG-t simat is meg terheleseset is, meg megmerik elotte-utana a vernyomasod es akkor mar tobbet fognak tudni.
Amugy most hogy atgondolom maradok az elso velemenyemnel, hogy alacsony a vernyomasod es a forro viz csak megporgeti a szivedet.
Szoval ne aggodj, nem valoszinu, hogy barmi szervi bajod lenne.
Csak a szokasos a testunk valtozik egeszen felnotte szekaturan mesz keresztul.
Nekem ugyanilyen tüneteim vannak. Egyszer már el is ájultam. Akkor azután elmentem orvoshoz, vért vettek és kiderült, hogy szinte semmi vas, kálium, magnézium stb. nincs a véremben és ettől volt a folyamatos rosszullét. Plusz még a vérnyomásommal is volt probléma. Úgyhogy felírt vagy 4féle dolgot, de mióta szedem őket, kezdek jobban lenni. Szóval lehet, hogy neked is ugyanez a problémád.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!