Mi történik velem? Bővebben lent.
Kb 2 hete kellett volna megjönnie a menstruációmnak, azóta késik (mindíg késik az orvosom szerint ez nem gond)
Viszont azóta nagyon fáradékony vagyok. Egész nap csak aludnék, felkelni alig bírok, és ha ébren vagyok, legszívesebben lefeküdnék újra aludni.
Két hete a mellem is nagyon fáj, nekem menstruáció előtt egy héttel szokott csak, akkor tudom h nemsokára meg is jön. Most még egyelőre semmi.
Szerintetek mi okozhatja ezt a fáradékonyságot/ aluszékonyságot?:S Annyira félelmetes az egész. Volt régebben is ilyenem, de nem tartott tovább pár napnál, ez meg már 1-2 hete biztos tart nálam.
Szerintetek mitől lehet? Gondoltam arra h rengeteg kávét iszok mostanság, és talán vmiféle koffeinmérgezés ... vagy esetleg a közelgő menstruációm vagy a frontok okozhatják. Volt már valakinek hasonló érzése?
24L
VAn esély arra, hogy terhes lettél?
Ha nem vagy az, akkor hormonzavar is okozhatja a fenti tüneteket.
és még azt kifelejtettem h rengeteget eszek! :S ez is menstruáció előtt jellemző nálam. Nagyon remélem h összefügg a fáradékonysággal, mert nagyon aggasztó.
Egyébként nem alszom sokat, napi 5-6 óra ami mindig megvan, aztán folyamatosan bealszom még délutánonként, és felébredni alig bírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!