A koenzim Q10 segít ha enervált vagyok?
Figyelt kérdés
Mindíg fáradt,és álmos.2015. nov. 12. 14:50
1/5 anonim válasza:
Ez most tuti bunkóságnak fog hangzani, meg ha ezerszer nem is annak szánom, de nem egyszerűbb lenne többet aludni, vagy legalább reggel benyomni egy kávét? 1 csésze még marhára nem káros, meg legalább kicsit felébreszt.
2/5 anonim válasza:
A fáradtság az egyértelmű oxigénhiány. A hiányzó oxigént semmi más nem pótolja csak légzőgyakorlat és a táplálék alapos megrágása, hogy mennél több nyállal keveredjen. Az emésztésbe a nyállal viszünk be megfelelő mennyiségű oxigént.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szoktam kávézni,de volt rá péda hogy egy bögre után 2-3 óra múlva mélyen aludtam. Levegőt nem nagyon szoktam kapni,mert észrevettem,hogy este a kép orrnyílás beszűkül a levegővételkor. Alváscentrum vagy fül orr gégész?
2015. nov. 30. 20:06
4/5 A kérdező kommentje:
Segítsetek választani:maszk? Orrtapasz? spray? Egyéb ötlet? Alváscentrum? stb. Mit ajálnotok?
2015. nov. 30. 20:09
5/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy segíteni tudjak többet kellene tudnom rólad, szokásaidról az általános romlásod mértékéről. Ha írsz egy privátot szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!