Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit jelenthet ha mindig...

Mit jelenthet ha mindig ilyesmit álmodok?

Figyelt kérdés

Sokszor kb. hetente 2x álmodok arról h verekszem, több ember ellen. Legtöbbször engem akarnak megtámadni de sokszor előfordult már h meg kellett védenem valakit. Mindig szétverem őket, de reggel fáradtan ébredek mintha tényleg verekedtem volna. Az álmokban csak a verekedés és a személyem az állandó, a szituáció mindig más. 17 éves lány vagyok.

Szval mit jelenthet, és mit tehetek ellene?

2010. márc. 19. 16:19
 1/10 anonim válasza:
Hát figyi nem tudom... Ismered azt akit megversz? talán haragos,feszült vagy? talán ettől de ha nem akkor szimplán szereted ezt csinálni csak ébren nem akarod vagy nem tom
2010. márc. 20. 13:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, soha nem ismerem azokat akiket megverek. Viszont igen eléggé feszült vagyok, és néha úgy nekivágnék a falnak egy két tárgyat de aztán mégsem teszem. De embereket soha nem akarok bántani, és az álmomban mindig ez szerepel. De ami jobban zavar hogy reggel fáradtan kelek. köszi a választ még ha vki tud vmi tippet írjon légyszi!
2010. márc. 21. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:
a feszültség,ha nem tudod kiadni magadból megnyilvánulhat álmodban.a tudatalattid igy probálja feldolgozni a pszihés problémát.valszeg van jopár ember a környezetedben akik miatt feszült vagy,de a feszültséget nem tudod kiadni magadbol.javaslom a sportolást az álltalában jo szokott lenni /futás,kondi,vagy püfölj sz@rrá egy boxzsákot./
2010. ápr. 4. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:

én is a feszültségre tippelek.

én is szoktam olyasmit álmodni, hogy valakit nagyonnagyon megverek, általában olyan emberek, akik a való életben megaláznak, beszólnak, és nem tudok nekik visszavágni rendesen. de nagyon jól szokott esni egy ilyen álom, hogy végre kiadom magamból, és látom rajtuk a szenvedést.....

2010. ápr. 4. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Álmodban szó szerint megverekszel valakiért vagy valamiért. Értelmezd ezt átvitt értelemben... Nem lehet, hogy nagyok feléd az elvárások akár szülőktől, akár tanároktól? Vagy hogy úgy érzed, hogy harcolnod kell valamiért?
2010. ápr. 4. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyébként azért álmodunk, hogy tisztuljon a tudatalattink, ez nem hülyeség, hanem egy pszichológiailag bebizonyított tény...ilyen az ember. Én azt ajánlom, hogy vezess álomnaplót. Próbálj leírni minden álmot, és ha lehet, olvasd is fel valakinek, aki közel áll hozzád vagy akiben megbízol. Nekem ez bevált. És hidd el nem fogsz kialvatlanul, fáradtan ébredni. Majd feldolgozod ezt.
2010. ápr. 4. 19:44
 7/10 anonim válasza:
Szerintem valamit jobban tudsz az életedben - mint ahogy mások gondolják rólad. Valaki aki butább tőled elnyom vagy a munkahelyen, vagy az iskolában (nem tudom) - de azt igen hogy nem tudsz kiteljesedni valaki elnyomása miatt.
2010. ápr. 5. 06:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Na szuper válaszokat kaptam nagyon szépen köszönöm. De az a baj hogy bármelyik lehet, kivéve az elvárások, nem vár el tőlem senki semmit. A suliban ebben az évben nem teljesítettem túl jól, családi problémák miatt, több jegyet rontottam mindenből, és van egy barátnőm aki butább nálam de szorgalmasabb (volt ebben az évben), és mintha felvágna vele előttem. Viszont nem csak ő "idegesít" hanem apukám is és sokszor már félek mikor jön egy olyan pillanat amiből megint balhé lehet.

Azon már én is elgondolkoztam hogy kéne egy boxzsák amit püfölhetek, de az nem olcsó mulatság és annyira anyumék nem veszik komolyan a dolgot hogy vegyenek is egyet, meg a szobámba se nagyon férne el. Az is baj lehet hogy anyukámon kívül senkinek nem tudom elmondani a problémáim. Csak azoknak akik ezt a regényt végigolvasták..szval inkább abba is hagyom túl sok hülyeségem van :S:D

2010. ápr. 5. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem hülyeség, jogod van elmondani a gondjaidat és azt, ami bánt. Jó, hogy Anyukáddal meg tudod beszélni az ilyesmit. Ne nevezd hülyeségnek, ha valami nyugtalanít...igenis ki kell beszélni magadból.
2010. ápr. 6. 14:32
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. ápr. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!