Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért álmodok ilyesmit? Pedig...

Miért álmodok ilyesmit? Pedig én szeretem a barátom!

Figyelt kérdés

Lassan egy éve együtt vagyunk a barátommal. Már előtte is ismertem, és mindig is tetszett, régóta szerettem volna vele összejönni. Mikor ez megtörtént, a hatodik mennyországban éreztem magam. Tényleg nagyon szeretem, fél éve együtt is élünk.

Ami nyugtalanít, hogy néha-néha elég hülye álmaim vannak. Olyankor az az érzésem, hogy nincs senkim, facér vagyok, és találkozok olyan pasikkal, akik nekem nagyon tetszenek, furcsamód rájuk is hajtok. Aztán az álom közepén elkezdek gondolkodni, hogy mintha nekem lenne barátom, vagy már vajon szakítottunk, és valamiért nem emlékszem rá, hogy nekem van párom. Ilyenkor gyakran valamiféle félelemérzet fog el, hogy miért nem emlékszem, vagy miért nincs velem akinek pedig itt kellene lennie... A fiúk akik álmomban megtetszenek, gyakran nem is „konkrét” személyek. Reggel pedig mikor felébredek, egyrészt megnyugszom, mert ott fekszik mellettem Ő, de emellett pedig össze is vagyok zavarodva... Mitől lehet ez?

2009. máj. 7. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy mégis valami másra vágysz, mint amit ő adni tud, lehet, hogy nem is rá van szükséged, lehet, hogy nem is ő az igazi.
2009. máj. 7. 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Számítottam ilyen válaszra, de akkor nem értem, mikor felkelek, annyira megnyugszom, hogy ő ott van és csak egy rossz álom volt!
2009. máj. 7. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Szia! Nyugi, semmi gond, egyáltalán nem azt jelenti! Ezt találtam a témával kapcsolatban, nagyon érdekes és tanulságos, feltétlenül olvasd el :

[link]

2009. máj. 7. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

Azért azon sok múlik, hogy álmodban hogy érzed magad, mennyire fogadod el a többieket, mennyire vágysz rájuk, vagy egyenesen elutasító vagy. Mert az álmok leképezik az érzéseket, vagy bizonyos esetben a jövőt (ez ritka, nem is szeretik elhinni, de nekem pl. ilyen álmaim vannak).

Lehet, hogy tudatosan nem csinálnál ilyeneket, de az érzéseid - feltéve, ha álmodban lelkiismeretfurdalás nélkül mész bele ezekbe - mást akarnak.

Tudom, ez a válasz nem lesz népszerű, ahogy az első se volt az, de gondolkodj el rajta, és ne az eszeddel.

Ha én valamit nem szeretnék, azt álmomban is elutasítom. :-)

2009. máj. 7. 11:56
 5/9 A kérdező kommentje:

De éppen ez az, hogy úgy "ismerkedek" velük, hogy közben hiányérzetem van, mert a tudatom azt mondja, hogy van barátom, közben meg olyan, mintha nem lenne. És mégis hiányzik, nem érzem magam biztonságban.

Egyébként az első választ nem én pontoztam le, direkt nem adtam még értékelést a válaszokra...

2009. máj. 7. 12:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és még azt akartam mondani, hogy semmi szexuális dolog nem történik az álmomban, csak ölelés és flört, tovább sosem megy a dolog, gondolom azért sem, mert valami visszatart. Ezek az ölelések viszont úgy megnyugtatnak, mintha a barátom ölelne, de sajnos mégsem ő az... Nagyon szeretem a barátom, igazán biztonságban érzem magam mellette.
2009. máj. 7. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

Lehet hogy csak félsz hogy elveszíted. Hidd el ha úgy érzed hogy szereted és megkönnyebbülsz mikor felébredsz akkor nincs gond. Am. itt egy oldal ne mtudom hogy van-e benne valami erről, de azért hasznos az álmok megfejtésére: [link]

Ha nem lenne hasznos akkor nyugodtan beírhatod a google-ba hogy álomfejtő és ott sok ilyesmi van. =)

2009. máj. 7. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Amit ki kell próbálnod, az az, hogy kérd meg Őt, hogy elalvás előtt öleljen át, és úgy aludjatok el, kényelmes helyzetben persze. Ez ad egy kis biztonságérzetet:) És próbáld őt magaddal vinni az álmodba;)
2009. máj. 12. 22:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát minden este együtt alszunk, de sajnos ez az ölelkezős csak félig-meddig megy. :) Persze imádok mellé bújni,d e sokszor elgémberedek, és úgy vagy nekem, vagy neki nem kényelmes. Azért este sokszor odabújok hozzá álmomban is. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2009. máj. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!