Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Csomó a nyelőcsövemnél?...

Csomó a nyelőcsövemnél? Minden egyes nyelésnél borzasztóan fáj, tegnap este óta érzem ezt. Ha tapogatom nem érzek csomót, csak nyelésnél.

Figyelt kérdés

Tegnap reggel semmi bajom nem volt még, és este egyik percről a másikra éreztem, hogy alig bírok nyelni, és nagyon fáj (jobb oldalt). Meg mintha nyelésnél így kattanna egyet, nagyon rossz. Olvastam, hogy nyirokcsomó, de az elvileg nem a nyelőcsőnél van..

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. okt. 24. 21:30
 1/4 szamo77db ***** válasza:
El kellene menni fül-orr-gégére, ők ezeknek szakemberei ezeknek, amiket leírtál. Minden bizonnyal tudnak segíteni neked.
2015. okt. 25. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy nap után még nem szeretnék orvoshoz menni, majd ha egy hét múlva nem múlik el akkor elmegyek. Ment a zöld kéz! :)
2015. okt. 25. 21:18
 3/4 anonim válasza:
Én is éreztem már ilyet.Aztán kivették mandulámat.Nem kell megijedni,lehet hogy neked csak meg van duzzadva a garatmandulád,pár nap múlva szerintem elmúlik.Ha nagyon rossz szerintem vegyél be fájdalomcsillapítót. Jobbulást 😉
2015. okt. 29. 11:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, valóban elmúlt!:) Igen, lehet, hogy begyulladt, de már megnyugodtam.

Köszönöm!:)

2015. okt. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!