Az álmosság elmúlik?
Hajnali bagoly vagyok, 2-3 körül szoktam menni aludni de akkor sem azért mert fáradt vagyok.
Olyan 10-11 körül olyan álmos vagyok hogy elalszok a székben, majd leesek, aztán 1-2 óra múlva huss mintha elszállt volna és tök fitt és éber vagyok :D
És ha akkor 10-11 körül elmegyek aludni akkor úgy is felébredek 1-2 körül és nem tudok aludni órákig.
Lehetséges, hogy nem is kell nekem a 8 óra alvás, elég lenne 4-5? Elég furcsa ez. Jó, szoktam kávézni, de sokszor csak álmosabb leszek, inkább megszokásból iszom, amikor jártam dolgozni volt hogy hazajöttem este, ittam egy kávét és mentem aludni, már megszokásból, és akkor nem ébredtem fel, szóval nem hiszem, hogy (csak) a kávé tehetne róla.
Én hajnalban csakis akkor szoktam felébredni,ha valami stressz van az életemben.Ahogy a gondok megszűnnek ,át is alszom az éjszakát.
Kávét nem iszom 14 óra után mert akkor nagyon rosszul alszok.(sokára tudok elaludni és olyan mintha ébren lennék,de nem vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!