Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért esik le gyakran a...

Miért esik le gyakran a vérnyomásom? (segítség! )

Figyelt kérdés

Többször is előfordul velem, hogy le kell ülnöm, felraknom a lábaim, mert teljesen elkezdek szédülni, kimegy a fejemből a vér.

Ma pedig drogmegelőző videókat néztünk a suliban, képek, balesetek, sztorik, stb.. Teljesen beszédültem, elkezdtem izzadni, szinte csukódott a szemem, majd leestem a székről, alig tudtam levenni magamról a szvetterem. Valahogy aztán visszahoztam magam 2-3 perc után, de nagyon megilyesztett a dolog. Talán nem kellett volna beleképzelnem magam a videóban szereplők életébe, vagy tudjamisén, hogy mi volt a probléma. Ennyire gyenge gyomrom lenne az ilyen témákhoz, vagy mi?

18/F

2015. okt. 7. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet kevés a folyadékbeviteled, esetleg a nyaki csigolyádat röntgeneztesd meg. Ideg alapon kicsi az esélye ilyen mértékű rosszullétnek. Azt figyeld, hogy ha stresszes helyzetben vagy, rendesen veszed a levegőt, vagy csak felületesen veszel kis levegőket? Ettől szédülhetsz.
2015. okt. 11. 16:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Azért sima szédülésnél többről van szó, ájulás közeli dolog.

Régi kérdés, de évente párszor még felbukkant a dolog, azóta sem tudom, mi okozza. Legtöbbször gyomrot megviselő előadások alatt, ahogy a kérdésben is írtam 3 éve.

2018. aug. 8. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni valóban a vérnyomásoddal van e gond. Mérni kéne. Ha mindig alacsony akkor tudsz védekezni a rosszullétek ellen kávéval, kólával stb. Ha a gyomorforgató jelenetektől van akkor ülj le mielőtt rosszul lennél. Van az a szitu mikor valakit össuezárnak egy oroszlánnal és az illető elájul. Nagyon jó módszer, mert egyből eltűnt számára az oroszlán. Na most ezt sokan más kevésbé ijesztő helyzetekben is képesek produkálni. Lehet erről van szó. Hogy miért csinálod azt nem tudom....mert nem ismerjük egymást. Nekem egy szörnyű parom volt. Szenvedtem mellette a kapcsolatunk végén ha már nagyon elegrm volt hasonló rosszulléteket produkaltam mint te. Miután szakítottunk megszűntek a rosszullétek. Gondolkozz mi a valós gond....
2019. máj. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!