Miért esik le gyakran a vérnyomásom? (segítség! )
Többször is előfordul velem, hogy le kell ülnöm, felraknom a lábaim, mert teljesen elkezdek szédülni, kimegy a fejemből a vér.
Ma pedig drogmegelőző videókat néztünk a suliban, képek, balesetek, sztorik, stb.. Teljesen beszédültem, elkezdtem izzadni, szinte csukódott a szemem, majd leestem a székről, alig tudtam levenni magamról a szvetterem. Valahogy aztán visszahoztam magam 2-3 perc után, de nagyon megilyesztett a dolog. Talán nem kellett volna beleképzelnem magam a videóban szereplők életébe, vagy tudjamisén, hogy mi volt a probléma. Ennyire gyenge gyomrom lenne az ilyen témákhoz, vagy mi?
18/F
Azért sima szédülésnél többről van szó, ájulás közeli dolog.
Régi kérdés, de évente párszor még felbukkant a dolog, azóta sem tudom, mi okozza. Legtöbbször gyomrot megviselő előadások alatt, ahogy a kérdésben is írtam 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!