Szinte minden nap fáj a fejem, gyakran szédülök. Ma mértem a vérnyomásom,95/75 volt. Lehet ettől?
Figyelt kérdés
Soha nem volt magas,de azért olyan 110-120körül volt általában.Mennye ezzel dokihoz,vagy mit tegyek?Mi lehet az oka?2011. dec. 23. 21:24
1/3 anonim válasza:
Nekem is alacsony a vérnyomásos, de nem okoz panaszt.
Valószínűleg a vérnyomásod miatt érzed rosszul magad. Igen, menj el vele orvoshoz, ha más miatt nem is, hogy kizárjon más okokat.
2/3 anonim válasza:
Igen, valószínű ez az oka és menj vele orvoshoz. ha 100 alá megy a vérnyomásom én is szoktam szédelegni.
3/3 anonim válasza:
Egy vérnyomásméréssel a doki sem tud mit kezdeni. Mérjed naponta, reggel felkelés után, és a listával menjél. Mert amúgy meg mire odaérsz, már csak a normális értéket tudja megmérni. Arra meg mit mondjon? A szinte minden nap sem meghatározás. 3 napja, 6 napja? Frontos idő van. Nézd meg a barométert, szinte lóg az alsó szögön a mutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!